Detaylar
Kim cevapladı?il1rian
Becerikli
Steam ayarlarindan indirdigin sunucuyu degistir. Ayrica kullandığın diskin hizi cok yavassa indirme anlik yavaslayabilir, durabilir. İndirdigi seyi arsivden cikarmaya calistigi icin (NVMe veya SATA SSD kullaniyorsan bu dusuk ihtimal).
Son düzenleyen: Moderatör:
egemenow
Başarılı
İzmir sunucusundaymış, Frankfurt yaptım şimdi 620 civarında. En iyi sunucu hangisidir?Steam ayarlarindan indirdigin sunucuyu degistir. Ayrica kullandığın diskin hizi cok yavassa indirme anlik yavaslayabilir, durabilir. İndirdigi seyi arsivden cikarmaya calistigi icin (NVMe veya SATA SSD kullaniyorsan bu dusuk ihtimal).
il1rian
Becerikli
Bunu deneyerek anlayabilirsin singapuru dene bir de benim internetimde en cok aldigim Sweden - Gothenburg sunucusu olmustu istersen dene.İzmir sunucusundaymış, Frankfurt yaptım şimdi 620 civarında. En iyi sunucu hangisidir?
egemenow
Başarılı
Denerim hocam sağ olun.Bunu deneyerek anlayabilirsin singapuru dene bir de benim internetimde en cok aldigim Sweden - Gothenburg sunucusu olmustu istersen dene.
- Makaleler
- 3
Ben İsrail kullanıyorum genelde.
Deneye deneye çözmek gerek. Ben TR sunucuda aktif olarak sorun yaşamıyorum.İzmir sunucusundaymış, Frankfurt yaptım, şimdi 620 civarında. En iyi sunucu hangisidir?
İsrail sunucusu olduğunu yeni öğrendim. İlk başta anlamamıştım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347