1000 Mbps ISS Önerisi

Eki Görüntüle 115458

Bende Türk Telekom 1000Mbps paket kullanıyorum sizin bahsettiğiniz ilk 3 ay 515 sonra 12 ay 1030 olanı. Evet çok pahalı ama fazla seçenek olmadığı için mecburuz.
Hocam mesaj gözümden kaçmış kusura bakma öncelikle. Birkaç sorum var. Dediğim o paketi mi kullanıyorsun? Türk Telekom fiber kutusu olan binada Türk Telekom kullanmaktan daha iyi bir seçenek olamaz heralde dimi? Ping değerlerin nasıl?

Çok fazla oyun oynamaya zamanım kalmıyor ama ping değerlerimden memnunum. Aynen dediğin paketi kullanıyorum, Türk Telekom taahhütlü almak bana mantıklı geldi, tek sevmediğim verdikleri modemler biraz dandik.

Çok fazla oyun oynamaya zamanım kalmıyor ama ping değerlerimden memnunum. Aynen dediğin paketi kullanıyorum, Türk Telekom taahhütlü almak bana mantıklı geldi, tek sevmediğim verdikleri modemler biraz dandik.
Taahhütlü de ilk 3 ay 515 son 12 ay 1030 dimi hocam? Sana bir de bir şey söyleyeyim: istediğin modemi kullanabilirsin eğer halihazırda modemin varsa. Modem kullanıcı adı ve şifreni iste müşteri hizmetlerinden sonra modem arayüzünden gir.

Evet ilk 3 ay 515 sonra 1030, kurulumun yapıldığı gün boyunca denedim verdikleri modemi sürekli kablosuzda kopmalar falan. Hemen kendi router çözümüm ile sıkıntıları hallettik.

Karel iletişim - Ayd telekom - Millenicom - Gigaspeed - Teknosanet

Çünkü 100 Mbps'e kadar anlaşmaları var. TürkNet gidip 1 Gbps için anlaşsa bu kez de kendi Gigafiber altyapılarının bir anlamı kalmayacak. Gerisini anlarsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…