1000 TL 480-512 GB SATA SSD önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hamzademir1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    1000 ssd
Bütçe
1000 TL

hamzademir1

Yetkin
Yer
Türkiye
SATA SSD önerebilir misiniz? 480, 500 ya da 512 GB olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bütçe biraz aşılabilirse bu model düşünülebilir, DRAM barındırıyor:

Bu alınır mı?

Alinmaz normal Blue modeline gore alt seviye. DRAM'i bulunmayan bir model. Yukaridaki ile fiyat olarak da farki yok gibi bir sey zaten.

Alınmaz. SA510, WD Green'e daha benzer donanım bakımından.

Üstte atılan model WD Blue 3D modeli, alırsanız onu alın. Fiyatı da iyi. Yoksa 1.000 TL altına bi' Kioxia Exceria var.

Ben almazdım, DRAM yok ve kontrolcüsü önerilen kontrolcülerden değil.

919 liraya Hepsiburada uzerinde Team CX2 500 GB da var gozukuyor ama yanlis hatirlamiyorsam D- sinifinda bir SSD idi kendisi. Blue 3D almak cok daha mantikli, sisteminiz SATA II'ydi diye hatirliyorum, SATA II hizlarinda olsaniz bile DRAM'in faydasini gorebileceksiniz.

Son düzenleme:

Hocam bu @Techmo hocamın attığı SSD ile aynı mı?
Pardon aynısı değilmiş yanlış görmüşüm herkese teşekkür ederim. Kioxia Exceria alınır mı? Peki? Bunun fiyatından daha az bir fiyata sahip çünkü.

@hamzademir1
Hayir. Attiginiz urun SA510, Techmo hocamin attigi ise S500G2B0A. Her ne kadar ayni seriden yani WD Blue serisinden olsalar da SA510 daha alt sinif bir urun. Attiginiz urunle Techmo hocamin attigi urun arasinda zaten 44 lira fark falan var, S500G2B0A almak cok daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…