Detaylar
Kim cevapladı?semihcutler
Uzman
Tecrübe odaklı konuşayım, QCY T13, Realme Buds T100 kullandım. İkisi de gayet tatmin edici kulaklıklardı. Aktif olarak halen QCY T13 kullanıyorum, Realme ise anneme ait. Annem Galaxy Buds'ları çok beğenmediğini söylemişti şekil ve kulağa oturuşu itibarıyla. Aktif Gürültü Engelleme özelliği kullanmadım lakin pek ihtiyaçta duymadım çünkü müzik dinlerken zaten dışarıdan gelen sesleri pek duymayan birisiyim. Ekstra olarak şöyle bir anım var, QCY T13'ü pantolonumun cebinde unutup 2-3 saat çamaşır makinesinde sular içerisinde esir bırakmışlığım var. İlk gün nasılsa şimdi de öyle çalışıyor garip bir biçimde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tecrübe odaklı konuşayım, QCY T13, Realme Buds T100 kullandım. İkisi de gayet tatmin edici kulaklıklardı. Aktif olarak halen QCY T13 kullanıyorum, Realme ise anneme ait. Annem Galaxy Buds'ları çok beğenmediğini söylemişti şekil ve kulağa oturuşu itibarıyla. Aktif Gürültü Engelleme özelliği kullanmadım lakin pek ihtiyaçta duymadım çünkü müzik dinlerken zaten dışarıdan gelen sesleri pek duymayan birisiyim. Ekstra olarak şöyle bir anım var, QCY T13'ü pantolonumun cebinde unutup 2-3 saat çamaşır makinesinde sular içerisinde esir bırakmışlığım var. İlk gün nasılsa şimdi de öyle çalışıyor garip bir biçimde.
Hocam teşekkürler ama anlamadım QCY T13 mü aliyim
Hocam çok bilindik bir marka olmadığı için supelendim siz nerden aldınız link atma şansınız var mı
Buds FE varken başka hiçbir kulaklığa bakma.
Hocam diğer hocamız QCY T13 çok önerdi ne düşünüyorsunuz
semihcutler
Uzman
Ben memnunum lakin öyle çok üst düzey kulaklıklar kullanmadım bu nedenle kesin alın diyemem. Trendyol üzerinden düzgün puana sahip bir satıcı bulup alabilirsiniz. Trendyol yorumlarına falan bakabilirsiniz daha fazla fikir için. 650-700 bandında sanırım şu an kulaklık.Hocam teşekkürler ama anlamadım QCY T13 mü aliyim
Hocam çok bilindik bir marka olmadığı için supelendim siz nerden aldınız link atma şansınız var mı
İkisi aynı segment bile değil, QCY fiyatına göre iyiydi fakat biraz zam aldı.Hocam diğer hocamız QCY T13 çok önerdi ne düşünüyorsunuz
Buds FE daha üstün bir kulaklık.
Ben memnunum lakin öyle çok üst düzey kulaklıklar kullanmadım bu nedenle kesin alın diyemem. Trendyol üzerinden düzgün puana sahip bir satıcı bulup alab
İkisi aynı segment bile değil, QCY fiyatına göre iyiydi fakat biraz zam aldı.
Buds FE daha üstün bir kulaklık.
Hocam Baya araştırdım hatta konu da oluşturdum sonuç olarak bunlara karar verildi yardımcı olursanız sevinirim
Galaxy buds
Qyc t13
Huwaie free
Anker r50i
- Makaleler
- 23
Buds FE en iyisi olur.Hocam Baya araştırdım hatta konu da oluşturdum sonuç olarak bunlara karar verildi yardımcı olursanız sevinirim
Galaxy buds
Qyc t13
Huwaie free
Anker r50i