Bütçe
1000
Aynen öyle. Kartta kampanya varsa o kampanyadanda yararlanabilirsiniz ama pek bilmiyorum karttaki kampanyada öyle bir imkan var mı
hocam peki bu 1000-2000 civarında başka klavye önerirmisiniz? eğer ki bi klavye aklıma yatarsa parolaparadan hesap açıp alırım.

@VenomBey, iyzico üzerindeki cashback etkinliği hala devam ediyorsa 500 TL'yi çekemiyorsunuz, başka yerlerde kullanabiliyorsunuz yine. Parolapara'da da kampanya devam ediyorsa onda kullanabiliyorsunuz.
Bilgilendirme için Teşekkürler hocam parolaparada güzel bir indirim var mış kontrol ettim az önce

Hocam peki bu 1000-2000 civarında başka klavye önerir misiniz? Eğer ki bir klavye aklıma yatarsa parolaparadan hesap açıp alırım.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam parolaparada güzel bir indirim var mış kontrol ettim az önce.

Evet önerebilirim ama biraz araştırmam lazım. Birde alacağınız klavyenin boyutu ne olacak ?

Sizce 1000 TL'ye membran almak mı mantıklı yoksa mekanik mi? Mekanikler 2-3 ay sonra temizlesende tuşlarında sorun çıkıyor. Bu yüzden membran arıyordum ama mantıklı mı?

Mekanik klavye takıntın yoksa 1000 TL'ye tank gibi membran klavye almak kat kat daha mantıklı.

Hocam boyutu oyun için 60-65 güzel oluyor açıkçası ama fark etmez yani yön tuşlarıyla birlikte 60'lar iyidir sanki. Teşekkürler şimdiden hocam.

Yön tuşlu klavyeler sizin için çok daha avantajlı olur.

Mekanik klavye takıntın yoksa 1000 TL'ye tank gibi membran klavye almak kat kat daha mantıklı.

Bende 2gün önce konu açmıştım benim konuma da membran klavye önerir misiniz? Ya da arkadaş izin verirse buradan da yazabilirsiniz. Bu bütçeye bende %65 boyutunda arıyorum. Yön tuşları olsun yeterli numpad olmasına gerek yok.

Yön tuşlu klavyeler sizin için çok daha avantajlı olur.
Olur hocam oda olur.
Bende 2gün önce konu açmıştım benim konuma da membran klavye önerir misiniz? Ya da arkadaş izin verirse buradan da yazabilirsiniz. Bu bütçeye bende %65 boyutunda arıyorum. Yön tuşları olsun yeterli numpad olmasına gerek yok.
estağfurullah buraya yazarsa bende görmüş olurum.
Konunuza cevap yazmam daha mantıklı olucaktır.
Hocam burayada yazabilirsiniz.

Olur hocam oda olur.

Estağfurullah buraya yazarsa bende görmüş olurum.

Hocam burayada yazabilirsiniz.

İsterseniz TKL'ya da %75 klavyede önerebilirim o klavyeler daha rahat oluyor TKL klavyede sadece NumLock tuşları yok %75 klavyelerde ise Home, delete gibi bazı işe yaramaz çok kullanılmayan tuşlar olmuyor ayrıca TKL ve %75 klavyelerde F tuşları da var örnek olarak F12 gibi.