@VenomBey, iyzico üzerindeki cashback etkinliği hala devam ediyorsa 500 TL'yi çekemiyorsunuz, başka yerlerde kullanabiliyorsunuz yine. Parolapara'da da kampanya devam ediyorsa onda kullanabiliyorsunuz.
Sizce 1000 TL'ye membran almak mı mantıklı yoksa mekanik mi? Mekanikler 2-3 ay sonra temizlesende tuşlarında sorun çıkıyor. Bu yüzden membran arıyordum ama mantıklı mı?
Sizce 1000 TL'ye membran almak mı mantıklı yoksa mekanik mi? Mekanikler 2-3 ay sonra temizlesende tuşlarında sorun çıkıyor. Bu yüzden membran arıyordum ama mantıklı mı?
Bende 2gün önce konu açmıştım benim konuma da membran klavye önerir misiniz? Ya da arkadaş izin verirse buradan da yazabilirsiniz. Bu bütçeye bende %65 boyutunda arıyorum. Yön tuşları olsun yeterli numpad olmasına gerek yok.
Bende 2gün önce konu açmıştım benim konuma da membran klavye önerir misiniz? Ya da arkadaş izin verirse buradan da yazabilirsiniz. Bu bütçeye bende %65 boyutunda arıyorum. Yön tuşları olsun yeterli numpad olmasına gerek yok.
İsterseniz TKL'ya da %75 klavyede önerebilirim o klavyeler daha rahat oluyor TKL klavyede sadece NumLock tuşları yok %75 klavyelerde ise Home, delete gibi bazı işe yaramaz çok kullanılmayan tuşlar olmuyor ayrıca TKL ve %75 klavyelerde F tuşları da var örnek olarak F12 gibi.