1000 TL elektrikli diş fırçası önerisi

Vitality Pro daha iyi olur gibi hocam, 3 fırçalama modu var diğerlerinin aksine. Ben de aynı ikilemde kalıp fırçalama modları olduğu için Vitality Pro almıştım.

Şu zamanında 60 TL idi pahalı diye almamıştım. Kullanan arkadaşlar var mı? Gerçekten çok büyük bir kolaylık sağlıyor mu?

Şu zamanında 60 TL idi pahalı diye almamıştım. Kullanan arkadaşlar var mı? Gerçekten çok büyük bir kolaylık sağlıyor mu?
Kolaylık sağlıyor denemez pek, ama diş temizliğinde belirgin fark oluyor.

Vitality Pro daha iyi olur gibi hocam, 3 fırçalama modu var diğerlerinin aksine. Ben de aynı ikilemde kalıp fırçalama modları olduğu için Vitality Pro almıştım.

Ne zamandır beri kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Ne zamandır beri kullanıyorsunuz memnun musunuz?
1-2 ay falan oldu, memnunum. Siyah olması dezavantaj sadece, çok minik bir diş macunu bile üstüne atlasa çok belirgin bir leke yapıyor.

Son düzenleme:
@Stebb,
Bunu tercih edeceğim gibi 100 TL daha indirim kuponu verdiği gibi yanında +1 başlık daha geliyormuş daha anatajlı gibi. Siz ne dersiniz hocam?

1-2 ay falan oldu, memnunum. Siyah olması dezavantaj sadece, çok minik bir diş macunu bile üstüne atlasa çok belirgin bir leke yapıyor.

Yedek başlıklar pahalı mı hocam o 3'lü mod bulunan siyah modelde?

Son düzenleme:
Yedek başlıklar pahalı mı hocam o 3'lü mod bulunan siyah modelde?
Oral-B uyumlu no name olan başlıkların 12’lisi 200 lira falan, direkt modele özel siyah başlıkların 4-5 tanesi yaklaşık 500 lira. Başlık değiştirmedim daha ben, 3 ayda bir değişim öneriliyor.

Oral-B uyumlu no name olan başlıkların 12’lisi 200 lira falan, direkt modele özel siyah başlıkların 4-5 tanesi yaklaşık 500 lira. Başlık değiştirmedim daha ben, 3 ayda bir değişim öneriliyor.
sizin tercih ettiğiniz modelden aldım başlık o kadar pahalı bişey değilmiş no name hepsine uyumlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…