jackarmis

Uzman
Elektrikli diş fırçasına geçmeyi düşünüyorum, kullanan arkadaşlara danışmak istedim; fiyatına değer mi, yorumlarınız ne olur?

Ve elektrikli diş fırçası önerisi isteyeceğim. Vitality ve Pro seçeneğini eledim çünkü iO serileri en iyisi ve en sessiziymiş. iO2 için çöp diyorlar. Bütçem ise sadece iO3 ve iO4'e yetiyor. 5'i 8.500 TL'den başlıyor, bir fırçaya bu kadar para vermek istemiyorum.

@ZCPS21 İlgili bu konulara. Yardımcı olabilir.
Vitality Pro kullanıyorum, torku ve alana uyguladığı basınç sayesinde dâhâ iyi bir temizlik hissiyatı yaratıyor ancak çok para verilmesi gereken fırçalar değil bence bunlar.
Vitality Pro bozulursa maksimum İO5 alırım.

İO serisi ile uyumlu yedek diş başlıkları ve diş ipi ağız hijyeniniz için yeterli olur, ekstra dil temizleyici de alınabilir.

Kürdan diş iplerinden uzak durun, ağız içerisine fazla açı veremediğiniz için diş etinin arasına girmesi ve dişin arkasındaki yemek artıklarını temizlemesi zor oluyor.

Vitality Pro kullanıyorum, torku ve alana uyguladığı basınç sayesinde dâhâ iyi bir temizlik hissiyatı yaratıyor ancak çok para verilmesi gereken fırçalar değil bence bunlar.
Vitality Pro bozulursa maksimum İO5 alırım.

İO serisi ile uyumlu yedek diş başlıkları ve diş ipi ağız hijyeniniz için yeterli olur, ekstra dil temizleyici de alınabilir.

Kürdan diş iplerinden uzak durun, ağız içerisine fazla açı veremediğiniz için diş etinin arasına girmesi ve dişin arkasındaki yemek artıklarını temizlemesi zor oluyor.
iO5 4500 TL civarı. Değer mi acaba bilemiyorum bir diş fırçasına bu parayı vermek..

Veriyorum sipariş sağ ol yardımın için de şeyi anlamadım. Uyumlu derken mesela iO5 yedek başlık yok mu?
Alacağınız başlığın İO serisi ile uyumlu olması gerekiyor, serinin herhangi bir spesifik modeli olması önemli değil.

Misal Cross Action X başlığı Pulsonic ve İO serisi ile uyumlu değil.