Bu tarz istiyorum veya spor görünümlü Ankara'da sabah-akşam saatleri hava serinken giymek için kalın olmayan ince bir şey arıyorum. Bu tarz hoşuma gitti ama mağazada görmedim kalınlığı nasıl bilmiyorum. Sizin öneriniz var mı? Siyah renk tercihim ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur öğrenciyim en fazla 1000 TL civarı bütçem.
- İnce ve hafif bir ceket arıyorsanız, bahar ve sonbahar aylarında giyebileceğiniz "bomber" ya da "denim" ceketleri düşünebilirsiniz. Bu modeller genellikle hafif ve şık bir görünüm sunar.
- Ankara'daki hava koşullarını göz önünde bulundurarak, aşağıdaki öneriler doğrultusunda alışveriş yapabilirsiniz:
-
LC Waikiki: İnce mont ve ceket seçenekleri genellikle uygun fiyatlıdır. Özellikle öğrenci bütçesine uygun düşebilir.
-
Defacto: Spor görünümlü ve şık ceketler bulabileceğiniz bir diğer mağaza. Ceketlerin kaliteleri genelde makul seviyededir.
-
Koton: Sportif stillere sahip montlar ve ceketler için tercih edilebilir.
-
H&M veya Zara: Bu markalarda zaman zaman indirimli sport ceketler bulma şansınız olabilir.
- Online platformları da değerlendirin:
- Trendyol, n11, Hepsiburada gibi platformlarda kullanıcı yorumlarına göz atarak ihtiyacınıza uygun ince ceketleri bulabilirsiniz. Fiyat aralığını 1000 TL’ye ayarlayarak filtreleme yapabilirsiniz.
- Ceket seçerken, bedeninize uygun ve rahat bir kalıp tercih edin. Üzerinde denemeden almaktan kaçının, çünkü farklı markalar farklı kalıp düzeyine sahiptir.
- Eğer çevredeki mağazalara gidip denemek istemiyorsanız, online alışveriş yaparken "iade seçeneği" olan yerleri tercih etmeyi unutmayın.
Daha özgün stil ve model önerileri almak istersen, mağazaların dış görünümünden örnek gönderirsen daha iyi yardımcı olabilirim.