10000-13000 TL ikinci el telefon önerisi

Bütçe
10000-13000
Merhaba, iyi günler dilerim. Bu aralar bir telefon almak istiyorum, Reeder kullanıyorum ve yorum yapmaya gerek yok. İkinci el piyasası genellikle birbirlerine yakın oluyor fiyat olarak öneri alması kolay ve malum sıfır telefonlar bu pahalılıkta fiyatlarını hak etmiyorlar, ben de iyi segmentte bir telefon istiyorum. S20 FE düşünüyorum ama yine de öneri almak istedim, bütçe olarak 15e çıkacağımı düşünemem ama fiyatı biraz aşabilirim diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Amacın ne? Oyun olsa da olmasa da exynos içeren s21 serisi bir telefonu kesinlikle önermem. Amaç oyun ise 2. el X6 pro olabilir. Değilse S22 veya S23 fe daha iyi olacaktır. Bu arada X6 pro paso oyun için. Yarı oyun yarı sosyal medya ve uzun ömürlü olmasını istiyorsanız S22 veya S23 fe.

Öncelikle geç cevap için özür dilerim. Amacım genellikle emülatörlerle oynamak. Emülatörleri çok seviyorum, bu yüzden işlemci bakımından güçlü bir telefon arıyorum. Kamerasını pek kullanmıyorum ama neden olmasın arada yakalanacak güzel açılar, manzaralar olabiliyor. O yüzden kamera olmasın da diyemiyorum. Arkadaşın dediği gibi Realme GT2 Pro düşünüyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…