Detaylar
Kim cevapladı?Biraz daha çıkarsanız (8000TL civarlarına) TR SE 2022 bulabilirsiniz. YD olarak 11 bulabilirsiniz.Herkese merhaba. Bütçem 6.500 TL. İkinci el iPhone telefon arıyorum. Telefon YD olabilir. Ufak tefek sorunları olabilir. Tek şartım minimum iPhone 11 Pro olması.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Sende çok şey istiyorsun ha. O fiyata düzgün 2. el Android bile zor gelir
Hocam YD 11 Pro Max'lar var ama siz bilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
YD hem legal değil hem etik değil hem de çok uğraştırıcı. Siz 7'ye YD iPhone 11 Pro Max buldunuz, hem de çok temiz olsun. Onu açtırmaya kaç para vereceğinden haberin var mı?
Açtırmayacağım.YD hem legal değil hem etik değil hem de çok uğraştırıcı. Siz 7'ye YD iPhone 11 Pro Max buldunuz, hem de çok temiz olsun. Onu açtırmaya kaç para vereceğinden haberin var mı?
O zaman nasıl insanları arayacaksınız? Nasıl SMS, arama almayı planlıyorsunuz?
kaganaltug
Yetkin
2. cihaz olarak kullanılır, güç gerektiren veya kamera temelli işler yapılırken kullanılır. Sadece arama ve mesaj için kullanılmıyor.O zaman nasıl insanları arayacaksınız? Nasıl SMS, arama almayı planlıyorsunuz?
Al sat yapmakta kullanacağımO zaman nasıl insanları arayacaksınız? Nasıl SMS, arama almayı planlıyorsunuz?
Benim zaten telefonum var hocam, bunu ekstra al sat için kullanacaktım.O zaman nasıl insanları arayacaksınız? Nasıl SMS, arama almayı planlıyorsunuz?