Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-5.000 TL
emos 17
Gelişen
Yedek cihaz olarak kullanacağım. Diğer telefonumda WhatsApp Business yoğun kullandığım için bunu da öyle günlük sosyal medya da vs. kullanmak istiyorum. Bu fiyata en alınabilir 2. el modelleri nelerdir?
Yedek cihazı yurt dışı telefon için mi alıyorsunuz?
Yurtiçinde kullanacağım.Yedek cihazı yurt dışı telefon için mi alıyorsunuz?
emos 17
Gelişen
Yanlış anladınız, ikinci telefon olarak derken, elinizde bir yurt dışı telefon olduğu için mi alıyorsunuz yoksa sadece sosyal medya için olacak bir telefon mu alacaksınız?
TÜRK GAMBİTİ 21
Yetkin
Poco X3 Pro düşünülebilir, ikinci el cihazı olarak iyi iş yapar. Tabii PMIC sorununun olup olmadığını sormanızı şiddetle öneririm.
Sıkıntısı olmayan farklı model fikirleriniz var mı?Poco X3 Pro düşünülebilir, ikinci el cihazı olarak iyi iş yapar. Tabii PMIC sorununun olup olmadığını sormanızı şiddetle öneririm.
TÜRK GAMBİTİ 21
Yetkin
Biraz daha üst bütçeye çıkabilirseniz G780G (S20 FE Snapdragon) da düşünülebilir. Redmi Note 10 Pro'lara da göz atabilirsiniz.Sıkıntısı olmayan farklı model fikirleriniz var mı?
BirForumcuKişi 61
Üstün
POCO X3 Pro düşünülebilir, ikinci el cihazı olarak iyi iş yapar. Tabii pmıc sorununun olup olmadığını sormanızı şiddetle öneririm.
X3 Pro larda kronik uffs problemi var önermiyorum.
Az daha cıkıp 2.el S10 bakın.
TÜRK GAMBİTİ 21
Yetkin
Benim de çok önerdiğim cihaz değil zaten, bana kalırsa en aşağı önerdiğim cihaz S20 FE veya sizin öneriniz olabilir. Amiral gemisi deneyimine biraz yaklaşması için çekinerek POCO X3 Pro'yu önermiştim, o fiyata mantıklı cihazlar bulmak çok zor günümüzde.X3 Pro larda kronik uffs problemi var, önermiyorum. Az daha cıkıp 2.el S10 bakın.
Asily 28
Üstün
S10 serisi bakılabilir, eğer biliyorsanız Port ROM atıp çok daha güzel deneyim elde edersiniz.Yedek cihaz olarak kullanacağım. Diğer telefonumda WhatsApp Business yoğun kullandığım için bunu da öyle günlük sosyal medya da vs. kullanmak istiyorum. Bu fiyata en alınabilir 2. el modelleri nelerdir?
Mantıksız, bir sürü sorunu var. Birden fazla kronik soruna sahip.Poco X3 Pro düşünülebilir, ikinci el cihazı olarak iyi iş yapar. Tabii PMIC sorununun olup olmadığını sormanızı şiddetle öneririm.