Bütçe
6.000-7.000 TL / Maksimum 10.000 TL

Zhyreox

Uzman
Arkadaşlar, bütçem bu. Sıfır telefon alsam o kadar iyi bir şey olmayacak, ondan dolayı 2. el bakıyorum. Sizce ne almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz S20 FE alıp güzel One UI 6.1/7 ROM'u atarsan uzun süre kullanırsın.
hocam bankacılık uygulamaları kullanıyorum atarsam sıkıntı çıkarır

fiyatına göre baya mantıklı duruyor

@Zhyreox, ROM atmadan da kullanabilirsiniz uzun süre yine de götürecektir ama varsayıyorum ROM attınız Magisk ile root atıp uygun bir patch atmanız gerekecek, uzun bir işlem değil ama aldıktan hemen sonra yapmak zorunda da değilsiniz cihaz eskidiğini düşündüğünüz zaman atarsınız.

Hocam bankacılık uygulamaları kullanıyorum atarsam sıkıntı çıkarır.

Yapmak zorunda değilsiniz ancak S20 serisinin bulunduğu Android sürümü eski. Şöyle 14 15 sürümü kullanan cihaz almanız daha iyi olur piyasaya bakın.
Mesela Nothing'de bakabilirsiniz.

Yapmak zorunda değilsiniz ancak S20 serisinin bulunduğu Android sürümü eski. Şöyle 14 15 sürümü kullanan cihaz almanız daha iyi olur piyasaya bakın.
Mesela Nothing'de bakabilirsiniz.

Hocam şu anki cihazım A10s Android 11 hala bütün uygulamaları kullanabiliyorum sıkıntı çıkarıcağını düşünmüyorum günlük kullanımda kasmasın arada sıra hafif oyunlar oynatsın yeter.

Hocam şu anki cihazım A10s Android 11 hala bütün uygulamaları kullanabiliyorum sıkıntı çıkarıcağını düşünmüyorum günlük kullanımda kasmasın arada sıra hafif oyunlar oynatsın yeter.

Bunları yapar ancak Android 13 hocam. Özellikle güzel özellikler bulunduran 15 sürümünde olması daha iyi olurdu.
Piyasayı araştırın S21 serisi bulabilirsiniz belki. Ne kadar güncel olursa sizin için o kadar iyi olur.