Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000-7.000 TL / Maksimum 10.000 TL
- Makaleler
- 6
Arkadaşlar, bütçem bu. Sıfır telefon alsam o kadar iyi bir şey olmayacak, ondan dolayı 2. el bakıyorum. Sizce ne almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Temiz S20 FE alıp güzel One UI 6.1/7 ROM'u atarsan uzun süre kullanırsın.
Galaxy S20FE bakın.Arkadaşlar, bütçem bu. Sıfır telefon alsam o kadar iyi bir şey olmayacak, ondan dolayı 2. el bakıyorum. Sizce ne almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Batur
Başarılı
değişen bir parçası olmadığını varsayarsak bence bu alınabilir.
Zhyreox
Uzman
hocam bankacılık uygulamaları kullanıyorum atarsam sıkıntı çıkarırTemiz S20 FE alıp güzel One UI 6.1/7 ROM'u atarsan uzun süre kullanırsın.
fiyatına göre baya mantıklı duruyordeğişen bir parçası olmadığını varsayarsak bence bu alınabilir.
Hocam bankacılık uygulamaları kullanıyorum atarsam sıkıntı çıkarır.
Fiyatına göre bayağı mantıklı duruyor.
Evet sorun çıkarır hocam.
Batur
Başarılı
- Makaleler
- 6
Hocam bankacılık uygulamaları kullanıyorum atarsam sıkıntı çıkarır.
Yapmak zorunda değilsiniz ancak S20 serisinin bulunduğu Android sürümü eski. Şöyle 14 15 sürümü kullanan cihaz almanız daha iyi olur piyasaya bakın.
Mesela Nothing'de bakabilirsiniz.
Zhyreox
Uzman
Yapmak zorunda değilsiniz ancak S20 serisinin bulunduğu Android sürümü eski. Şöyle 14 15 sürümü kullanan cihaz almanız daha iyi olur piyasaya bakın.
Mesela Nothing'de bakabilirsiniz.
Hocam şu anki cihazım A10s Android 11 hala bütün uygulamaları kullanabiliyorum sıkıntı çıkarıcağını düşünmüyorum günlük kullanımda kasmasın arada sıra hafif oyunlar oynatsın yeter.
- Makaleler
- 6
Hocam şu anki cihazım A10s Android 11 hala bütün uygulamaları kullanabiliyorum sıkıntı çıkarıcağını düşünmüyorum günlük kullanımda kasmasın arada sıra hafif oyunlar oynatsın yeter.
Bunları yapar ancak Android 13 hocam. Özellikle güzel özellikler bulunduran 15 sürümünde olması daha iyi olurdu.
Piyasayı araştırın S21 serisi bulabilirsiniz belki. Ne kadar güncel olursa sizin için o kadar iyi olur.