Bu ürünü kullanıyorum fakat daha fazla ışık istiyorum. Daha yüksek ışık verecek kaliteli ürün var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
Marka güvenilir mi, sarı ışık mı bu hocam?
- Makaleler
- 3
Marka ülkeden eski, satıcıya bir şey diyemem. Bildiğimiz akkor ampul.
Aradiginiz şey daha fazla ışık mi yoksa akkor ampul mu? Kullanim amacı ne? Isı kaynağı olarak kullanmayacaksaniz LED olmayanlar gereksiz kaçar.
Aradiginiz şey daha fazla ışık mi yoksa akkor ampul mu? Kullanim amacı ne? Isı kaynağı olarak kullanmayacaksaniz LED olmayanlar gereksiz kaçar.
150W gunisigi LED projektor almak en iyi cozum gibi. Fotograf ya da video cekiminde kullanilacaksa parlamayi engellemek icin onune filtre sart oluyor.
- Makaleler
- 3
Konu sahibinin 10,5 W LED'den 150 W LED'e geçmeyi istediğinden şüpheliyim.150W gunisigi LED projektor almak en iyi cozum gibi. Fotograf ya da video cekiminde kullanilacaksa parlamayi engellemek icin onune filtre sart oluyor.
Goz doktoruna mi yoksa ilkogretime mi ihtiyacin var bilmiyorum ama kesin biri gerekli.Konu sahibinin 10,5 W LED'den 150 W LED'e geçmeyi istediğinden şüpheliyim.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 3
Kendisi 10,5 W LED kullanıyormuş. Onu satan adam bile siteye 100 W diye yazıyor çünkü 100 W akkor lamba kadar ışık veriyor. Kendisi muhtemelen elindekiden daha parlak ve rengi sarı herhangi bir ampul arıyor.
Yok ben göz doktorundan devam edeceğim diyorsanız orada ampul yazıyor.
Baslikta 100W yaziyor, verdigi linkte 100W ampul linki var. Ve sen hala yorum yapiyorsun. Tebrikler.Kendisi 10,5 W LED kullanıyormuş. Onu satan adam bile siteye 100 W diye yazıyor çünkü 100 W akkor lamba kadar ışık veriyor. Kendisi muhtemelen elindekiden daha parlak ve rengi sarı herhangi bir ampul arıyor.
- Makaleler
- 3
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-