emre259

Uzman
Dijital fotoğraf sanatçılığı konusunda birkaç seviye daha atlamak için dün gece profesyonel ay çekimleri yaptım. Her birinde özel ayarlar yapılmış olup cihaz S21 Ultra'dır.

3X Çekim
20250713_010204.webp

10X Çekim
20250713_010226.webp

30X Çekim
20250713_010235.webp

80X Çekim
20250713_010259.webp

100X Çekim
d7d0bb85-cb5e-4627-8d0f-7cd91e1b26b2.webp

Elimden geldiğince şeffaf olmaya çalıştım. Samsung kamera işini yapıyor. 👌🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçiyorum. 100X'ten anlamanız lazımdı.
Oradaki espriyi anladım ama “profesyonel” şakasını karşılamıyor. Dolayısıyla yazdığın yazı şaka gibi görünmüyor. Profesyonelliğin ele ayağa düşmesinden rahatsız biri olarak bu konuda hassas davrandım. İyi günler.

Oradaki espriyi anladım ama “profesyonel” şakasını karşılamıyor. Dolayısıyla yazdığın yazı şaka gibi görünmüyor. Profesyonelliğin ele ayağa düşmesinden rahatsız biri olarak bu konuda hassas davrandım. İyi günler.
Burada örneğin @DarthGorsoy 'dan daha iyi çekimler yaptım çok profesyonelim! Tarzı bir başlık atmadım. Hatta konunun başlığı onun gönderileri gibiydi, tatlı bir atıfta bulunmak için ama değiştirmişler sorun değil. Her birinde özel ayarlar yapılmış, profesyonel çekimler demişim, zaten belli default kamera ile çekilmiş. Bakın, geçin. Bu kadar kasmanıza gerek yok. Profesyonelliği ayaklar altına almadık.

Benim A35 ile hiç fotoğraf çekemiyorum, özellikle ay fotoğrafları. Bende mi sıkıntı var, kamerada mı bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İroniden anlamıyorsanız bende bir şey bilmiyorum. Neden bu kadar taktınız anlamadım. 😀