Makaleler
5
Yer
Winterfell
Gelecek sene bu zamanlarda YKS sonuçları açıklandığı senaryoda düşünüyorum ve muhtemelen şehir dışında okuyacağım ve bende aşağıda verdiğim parçaları olan bir masaüstü bilgisayar var. Şehir dışına çıkarsam dizüstü almak için satmayı düşünüyorum ve sizden aşağı yukarı fiyat bilgisi isteyeceğim. O dönem yaklaşınca testleri ile birlikte daha detaylı bilgi veririm fakat şimdilik parça ve sistem özelinde düşünmenizi istiyorum.

Sistem 31.10.2020 de alındı.
  • GTX 1050 Ti.
  • i5 9400F.
  • Samsung LF24T350fhmxuf 75Hz monitör.
  • SanDisk 240GB SSD.
  • WD blue 1TB HDD.
  • Anakart: H310M Pro- M.2 Plus.
  • 2X Adata XPG 8 GB 3200MHz RAM.
Ekstra soru varsa alabilirim.

Gelecek sene bu zamanlarda YKS sonuçları açıklandığı senaryoda düşünüyorum ve muhtemelen şehir dışında okuyacağım ve bende aşağıda verdiğim parçaları olan bir masaüstü bilgisayar var. Şehir dışına çıkarsam dizüstü almak için satmayı düşünüyorum ve sizden aşağı yukarı fiyat bilgisi isteyeceğim. O dönem yaklaşınca testleri ile birlikte daha detaylı bilgi veririm fakat şimdilik parça ve sistem özelinde düşünmenizi istiyorum.

Sistem 31.10.2020 de alındı.
  • GTX 1050 Ti.
  • i5 9400F.
  • Samsung LF24T350fhmxuf 75Hz monitör.
  • SanDisk 240GB SSD.
  • WD blue 1TB HDD.
  • Anakart: H310M Pro- M.2 Plus.
  • 2X Adata XPG 8 GB 3200MHz RAM.
Ekstra soru varsa alabilirim.

Hızlı satmak istersen monitör dahil olduğundan 8.5-9 bin yavaş dersen 9.5 bin. Ben 2060 sistemi 11.500 TL civarına sattım.
Yine de ekran kartı piyasada aşırı fazla dolaşan bir model kolay kolay elden çıkaramayabilirsin bilgin olsun.

Benzer 4 ilan var. Onlar o fiyattan hala satamadıysa demek ki biraz daha düşmek lazım.

1752088161502.webp

İlk defa birisi sistemime efsane demiş :D
Parça parça satmak daha mı zor olur ne dersiniz?

Düz 9'dan bırak bence.
Normalde o kadar etmez ama 2. el hazır sistemler uçmuş :D

Monitör dahil olmadan 9.5k koymuş birisi. Monitör lazım olur mu laptop aldıktan sonrasında? Yoksa satışta öncelik olsun diye feragat mı etmeliyim? Tabii üniversiteye gideceğim belli bile değil ama fikrim olsun diye merak ettim.