106.000 TL bütçe ile mühendislik öğrencisi için laptop önerisi

Bütçe
106.000 TL
Bu iki önerilen cihaz güzel sıkıntı yaşamaazsın İkisinden birini tercih edebilirsin.

Açıkçası Mac'ler bu konuda nasıllar bilmiyorum bu yüzden tamamen sizin önerinize güveneceğim. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

M4 Pro çipli bir MacBook çoğu bilgisayardan daha iyi render performansı verir. Ayrıca batarya süresi konusunda piyasanın en iyisidirler. Isınma yaşamazsınız ve gürültülü fan sesleri duymazsınız. Eğer kullandığınız uygulamaları macOS destekliyor ise kesinlikle alın.

Muhendislik uygulamalari icin ekran karti lazim ama. Islemciyle olmuyor her zaman.

Az daha çıkıp 275hx 5080 omen max alabilirsiniz.

Hocam Mac'ler dediğiniz konularda gerçekten iyi fakat yılların Windows kullanıcısı olarak Windows'un rahatlığını bulamayacağım düşünüyorum. Bu rahatlık sadece bilgisayarı kullanırken ki rahatlık değil, program havuzu olsun, harici ekran kartı olmadığı için derin öğrenme olayında sorunlar sanırım yeni maclerle beraber Dual boot kurulumu da sorun çıkarıyormuş. Bu gibi şeyleri duydukça Mac'e olan hevesim kaçıyor. Yine de çok teşekkürler cevabınız için.

Az daha çıkıp 275hx 5080 Omen Max alabilirsiniz.

ASUS ROG Zephyrus ile karşılaştırsanız hangisini tercih edersiniz? Hemen hemen aynı fiyatlara bulabileceğimi düşünüyorum.

Sade bir görüntüye sahip olmasını istiyorum zaten. Sadece sektörlük değil benim de kendi zevkim sadelik ve şıklık yönünde. Ayrıca sizin belirttiğiniz gibi sorun çıkarabiliyorsa kesinlikle daha zarif tasarımlar tercih ederim. Bu detayı eklediğiniz için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Asus ta ekran kartı Watt' değeri daha düşük yanlış hatırlamıyorsam onun dışında bir eksisi Asus'un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…