itsmekream

Gelişen
@2254 @BerkayZ87

Merhabalar.

10 yıldır sorunsuz kullandığım TN panel 60 hertz bir monitörüm var. Yenileme zamanı geldi artık, hayat kalitesi yerlerde. 4-5 model buldum. Günde 3 saat oynuyorum. O da gün aşırı, her gün değil. Tek korkum monitörün kullanımda patates olması (AOC alıp eski serilerde sıkıntı yaşayanlar olmuş malumunuz). Sadece oyun için PC açıyorum, arada da YouTube. İçerikleri TV'den tüketiyorum, elimde Samsung OLED TV var.

Hikâyeli oyun hiç yok. CS, Valorant, LoL, PUBG ve BF 1 oynuyoruz. Bu konu sorulmuş ama bu fiyata 2K panel yok falan çok garip açıklamalar olmuş. Aslanlar gibi kaliteli 1080p 180 hertz IPS monitör arıyorum. Bu modellere kadar eledim. Sizin tavsiyelerinize de açığım.

AOC 24G42E aklıma çok yatmıştı ama malum sıkıntı çıkar korkusu. Eğer kroniksiz bir modelse yapışacağım. 9-10 gündür monitör bakıyorum yoruldum araştırmaktan, dünyaları öğrendim beynim eridi.
  • AOC 24G42E 5.400 TL. İtopya'dan kampanya falan daha uyguna gelebilir.
  • MSI MAG 256F 5.800 TL.
  • Philips Evnia 24M2N3200S 4.600 TL. Bu da İtopya'dan kampanya ile uyguna gelebilir.
Yardımlardınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MAG256F çok pahalı. Philips'in incelemesi yok. AOC 24G42e, R24e veya ktc H25T7 alın.