HateME

Uzman
Arkadaşlar elimde Alienware 1080p 360 Hz monitör var. OLED deneyimi yaşamak istiyorum, 2K 240 Hz geçilmesi mantıklı mı?

Recep beyin kullandığı ASUS OLED'e geçeceğim. İşim dolayısıyla artık pek rekabetçi takılamıyorum. Yine rekabetçi oyunlar oynuyorum ama artık gözüme hoş gelsin de istiyorum.

Sistemim:
  • RTX 4070 Ti Super.
  • R7 7800X3D.
  • 32 GB RAM.

Rekabetçi oyunlarda 1080p monitörü kullanabilirsin, ikinci monitör olarak. 240 Hz artık 'giriş' gibi bir şey oldu, bu oyunlar özelinde. Aynı sorun bende de var. 2K geçemedim o yüzden. 2K 360 Hz çok pahalı olur.

1080P'yi satarım OLED'e geçersem büyük ihtimal. Rekabetten çok artık önceliğim görsel anlamda bir şeyler oldu sanırım yaş ilerledikçe rekabet ruhumu kaybediyorum 😃
Yani her zaman zirveyi gördüm en azindan kendi adıma yüksek elolarda mücadele ettim ama artık yüksek ayarlarda renkli canlı kaliteli oyuna dönmek istiyorum.

Rekabetçi oyunlarda 1080p monitörü kullanabilirsin, ikinci monitör olarak. 240 Hz artık 'giriş' gibi bir şey oldu, bu oyunlar özelinde. Aynı sorun bende de var. 2K geçemedim o yüzden. 2K 360 Hz çok pahalı olur.