Attığınız monitör gerçek 180 Hz değil, OC ile 180 Hz oluyor onu bilin. Asus'ta böyle bir saçmalık var.

Lenovo Legion R24E veya AOC 24G42E tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız monitör gerçek 180 Hz değil, OC ile 180 Hz oluyor onu bilin. Asus'ta böyle bir saçmalık var.

Lenovo Legion R24E veya AOC 24G42E tavsiye ederim.
Gerçek olmayınca ne oluyor? Eksileri nelerdir?
180 Hz alamayacak mıyım? Alırsam görüntüde bozukluklar mı olacak? Tam olarak ne eksisi var? 143 Hz çalıştırsam herhangi bir sorun yaşamayacaksam ona da kabulüm ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek olmayınca ne oluyor. Eksileri nelerdir
180 hz alamıcak mıyım ? Alırsam görüntüde bozukluklar mı olacak. Tam olarak ne eksisi var. Veya 143 hz çalıştırsam ger hangi bir sorun yaşamıcaksam onada kabulum ben
Overclock bir hız aşırtmadır ürünün fabrika değerlerinin üstünde çalışmasına zorlanmasıdır kısaca.

Yani ürünün ömrünü etkileyen bir olay. Ürün 165hz'de çalışacak şekilde üretilmiş fakat siz onu 180hz'de çalışması için zorluyorsunuz.

Bir işçi gibi düşünelim 165'hzyi her gün saat 7'de işten çıkmak için anlaşmış ve işe girmiş fakat patron hergün saat 9'dan önce çıkmasına izin vermiyor. Bu işçi bu işe ne kadar süre dayanabilecek sizce?

Ama g-sync yokmuş bunda. 3060ti ekran kartıyla kullanacağım . Bu yüzden almaktan vszgeçmelimiyim ? G-sync önemi diye biliyorum.