Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, şu an çok ilginç bir durum yaşıyorum. 1080p monitörüm var Valorant gireyim dedim 2160p seçeneği var ve 1080p'de çok kasıyor sistem. En stabil 1440p de çalışıyor ve bu monitör 1080p. James Donkey Epic E10 200Hz modeli.

1765753397748.webp

Asla 1080p de stabil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an çok ilginç bir durum yaşıyorum. 1080p monitörüm var Valorant gireyim dedim 2160p seçeneği var ve 1080P'de çok kasıyor sistem. En stabil 1440p de çalışıyor ve bu monitör 1080p. James Donkey Epic E10 200Hz modeli.

Eki Görüntüle 210868

Asla 1080p de stabil değil.

Gerçeken ilginçmiş. 2 seçenek var, ya NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ayarladınız. Diğer seçenek ise yine NVIDIA Denetim Masası'ndan DLSDR ayarlarını kurcaladınız. Durduk yere olması pek mümkün değil.

Artı -1 Eksi
G

Gerçeken ilginçmiş. 2 seçenek var, ya NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ayarladınız. Diğer seçenek ise yine NVIDIA Denetim Masası'ndan DLSDR ayarlarını kurcaladınız. Durduk yere olması pek mümkün değil.

Hocam hiçbir ayarı ellemedim. Bir Adative Sync açtım, geri kapattım. Sonra hiçbir ayarı ellemedim.

Artı -1 Eksi
Hocam hiçbir ayarı ellemedim. Bir adative Sync açtım geri kapattım sonra hiçbir ayarı ellemedim.
Anladım garipmiş hocam. Acaba Nvidia denetim masasından çözünürlük kısmını kontrol eder misiniz? Bide son olarak yine Nvidia denetim masasından 3D ayarlar kısmına girip DSR ayarını bulun ve açık mı kapalı mı kontrol ediniz.

Artı -1 Eksi
Çok şart olan bir ayar değil, GPU daha fazla çalışıyor diyebilirim. Darboğaz durumlarında işe yarayabilir belki.

Ben bu ayarı sanırsam AMD'de eski GPU'lar MHz'leri sonuna kadar kullandığı için açmıştım sanırsam fakat sorunum çözülmemişti, açık kalmış ayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi