• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

1080p yüksek FPS oyun oynamak için ekran kartı önerisi

Mevcut sistemin isteklerini karşılıyor olmalı zaten.

Mevcut sistemin isteklerini karşılıyor olmalı zaten.

Vallahi anlayamadığım şekilde CS2 beklediğim FPS'yi alamıyorum. 5600 işelmcili arakdaşım benden yüksek FPS alıyor anlam veremediğim şekilde. Format attım driverlar güncel sorun ne anlayamadım.

İfadeler: tap
Vallahi anlayamadığım şekilde CS2 beklediğim FPS'yi alamıyorum. 5600 işelmcili arakdaşım benden yüksek FPS alıyor anlam veremediğim şekilde. Format attım driverlar güncel sorun ne anlayamadım.
Kaç FPS alıyorsun ayıptır sorması?

Şu sıralar cok fazla CS oynamadığım için tam bilmiyorum. Fakat arkadaşımın 3060 Ti 5600'lü sisteminden daha düşük alıyordum.
Mümkün değil bir yerde sorun var. Sorunu çözersen istediğin FPS'leri çok rahat alırsın sistemin yeterli bunun için.

Mümkün değil bir yerde sorun var. Sorunu çözersen istediğin FPS'leri çok rahat alırsın sistemin yeterli bunun için.

Yine de ekran kartımı güncellemek işime gelir fiyatına uygun ve 10 taksit imkanım var. 5 yıl falan düşünmem en azından. Zaten 1080P'de oynuyorum. Yüksek FPS'ler tatmin ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…