Kusura bakmayın eve yeni geçebildim FSP 700W 80 Bronze var değiştirmem gerekli mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Mevcut sistemin isteklerini karşılıyor olmalı zaten.
Vallahi anlayamadığım şekilde CS2 beklediğim FPS'yi alamıyorum. 5600 işelmcili arakdaşım benden yüksek FPS alıyor anlam veremediğim şekilde. Format attım driverlar güncel sorun ne anlayamadım.
Kaç FPS alıyorsun ayıptır sorması?Vallahi anlayamadığım şekilde CS2 beklediğim FPS'yi alamıyorum. 5600 işelmcili arakdaşım benden yüksek FPS alıyor anlam veremediğim şekilde. Format attım driverlar güncel sorun ne anlayamadım.
Şu sıralar cok fazla CS oynamadığım için tam bilmiyorum. Fakat arkadaşımın 3060 Ti 5600'lü sisteminden daha düşük alıyordum.
Mümkün değil bir yerde sorun var. Sorunu çözersen istediğin FPS'leri çok rahat alırsın sistemin yeterli bunun için.Şu sıralar cok fazla CS oynamadığım için tam bilmiyorum. Fakat arkadaşımın 3060 Ti 5600'lü sisteminden daha düşük alıyordum.
Mümkün değil bir yerde sorun var. Sorunu çözersen istediğin FPS'leri çok rahat alırsın sistemin yeterli bunun için.
Yine de ekran kartımı güncellemek işime gelir fiyatına uygun ve 10 taksit imkanım var. 5 yıl falan düşünmem en azından. Zaten 1080P'de oynuyorum. Yüksek FPS'ler tatmin ediyor.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hangi modeli hocam?Kusura bakmayın eve yeni geçebildim FSP 700W 80 Bronze var değiştirmem gerekli mi?
https://www.gaming.gen.tr/urun/4304...i-ert1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bunu aldım eskisini de arkadasa vereceğim zaten yeni sistem topluyor.
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-