Bende o kartın neden öncelik olduğunu açıklıyorum size.Hayır kardeşim önceliği o kart olmasın diye açıklama yapıyorum ben de.
Siz hala bana MFG/DLSS diyorsunuz.
Bende o kartın neden öncelik olduğunu açıklıyorum size.Hayır kardeşim önceliği o kart olmasın diye açıklama yapıyorum ben de.
Bende o kartın neden öncelik olduğunu açıklıyorum size.
Siz hala bana MFG/DLSS diyorsunuz.![]()
"-de" şeklinde belirtmeniz gerek.Tamam sen o kartı bu senaryoya göre öncelik olarak önermeye devam et. Bu arada de ayrı yazılır orada, bu yüzden Türkçe çalışman yararına olabilir.
Açıkçası rekabetçi oynadığınız için (üstelik 1080p çözünürlükte) ekran kartını değiştirmeniz dağlar kadar fark yaratmayacak.Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hikayeli oyun oynuyorum ama genelde CS2 Arc raiders ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyunları ara sıra oynuyorum. Ki tahminimce hikayeli oyunlarda cok üzmez beni. Önerebileceğiniz bir 9070XT modeli var mı? Aslında 5070 Ti almayı planlıyordum ama testlerine baktığımda FPS farkları cok yüksek değil ve 15 k daha fazla vermek istemiyorum. Son olarak PSU mu değiştirmem gerekiyor mu?
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hikayeli oyun oynuyorum ama genelde CS2 Arc raiders ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyunları ara sıra oynuyorum. Ki tahminimce hikayeli oyunlarda cok üzmez beni. Önerebileceğiniz bir 9070XT modeli var mı? Aslında 5070 Ti almayı planlıyordum ama testlerine baktığımda FPS farkları cok yüksek değil ve 15 k daha fazla vermek istemiyorum. Son olarak PSU mu değiştirmem gerekiyor mu?
Kabloyu tam oturtmadığınız takdirde 5090 bile yanıyor.Bir iki yerde 9070XT kartlarda güç bağlantısındaki pinlerin yandığını duydum. Böyle bir sorunu var mı?
Açıkçası rekabetçi oynadığınız için (üstelik 1080p çözünürlükte) ekran kartını değiştirmeniz dağlar kadar fark yaratmayacak.
İlla değiştiricekseniz şu modeli alabilirsiniz: https://share.google/AScSpS7CfycHAKU4R
İndirimleri takip edin derim. Örnek olarak; Vatan'ın gece indirimimlerinde bu kart 29 bin TL'ye, Nitro+ modeli ise 33 bin TL'ye satıldı.
PSU hakkında yorum yapabilmemiz için model belirtmeniz daha iyi olur.
@Yusuf7878'de müsaitse yardımcı olur PSU konusunda.
9800X3D'nin düşük FPS vermesi biraz şaşırtıcı açıkçası.Benim bir arkadaşımda 3060 Ti ve Ryzen 5 5600 ikilisi ile CS2'de benden yüksek FPS alıyor mesela şu an nasıl olduğunu anlamadığım şekilde. 9800X3D yine size sorarak almıştım fakat ekran kartım biraz eksik kalıyor galiba yanında ileriye dönük bir sistem dizeyim kafam rahat etsin istediğim için ekran kartını değiştiriyorum.
9800X3D'nin düşük FPS vermesi biraz şaşırtıcı açıkçası.
Yeni konu açmanız daha faydalı olur. Sorunu bu şekilde tam anlayamadım.
Anakartınız nedir ayrıca?