I InFless Gelişen Katılım 21 Aralık 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 29 Aralık 2025 #1 Selam öncelikle, mikrofon+konfor+ses kalitesi iyi olan bir kablosuz kulaklık arıyorum. Aslında gönlüm Logitech G PRO X2 almaktı ama mikrofonu gerçekten rezalet olunca bu model dikkatimi çekti. Siz ne dersiniz bu bütçede farklı bir şey alınır mı?
Selam öncelikle, mikrofon+konfor+ses kalitesi iyi olan bir kablosuz kulaklık arıyorum. Aslında gönlüm Logitech G PRO X2 almaktı ama mikrofonu gerçekten rezalet olunca bu model dikkatimi çekti. Siz ne dersiniz bu bütçede farklı bir şey alınır mı?
Pena Çalışkan Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 99 Beğeniler 41 6 Ocak 2026 #2 Ürün 2 ay önce 7.600'e satılıyormuş. 12k asla edeceğini düşünmüyorum. Bu paralara pelta artı fifine mikrofon kombinasyonu yapılabilir. Fifine mikrofonlar Elit Müzik sitesinde daha uygun Son düzenleme: 6 Ocak 2026
Ürün 2 ay önce 7.600'e satılıyormuş. 12k asla edeceğini düşünmüyorum. Bu paralara pelta artı fifine mikrofon kombinasyonu yapılabilir. Fifine mikrofonlar Elit Müzik sitesinde daha uygun