Bütçe
11.000₺

Gökkayahan

Uzman
Alınmazsa bu bütçede başka ne alınır? Samsung'un bu seviyedeki monitörlerinde kendi panellerini kullanmaması beni biraz caydırıyor açıkçası.

Bir OLED performansı beklemiyorum ama karanlıkta siyah performansı çok mu kötü? Renkler ve ghosting konusunda bir sorunu yok gibi gördüğüm kadarıyla. Kullananların deneyimi nasıl?

Ben de bu monitörü almayı düşünüyordum, MediaMarkt'ta 11.999 TL idi hatta 2 ay önce falan. Yorumlarda sarımsı yağlı mat bir yüzeyi olduğu, bazı monitörlerin içinden kapalıyken bile cızırtı (ekran kartından gelen gibi) ses geldiği belirtildi. Sonrasında riske girmemek adına Samsung Odyssey G65B almayı tercih ettim. Kavisli ekran istemememe rağmen alıştım, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarda sarımsı yağlı mat bir yüzeyi olduğu,
Açıkçası bunu pek sorun etmiyorum. Mevcut monitörümün de ekranı buzlu cam gibi. Bulanık görüntüyü biraz daha toparlıyormuş gibi hissettiriyor.
monitörlerin içinden kapalıyken bile cızırtı
Bunu görmemiştim hiç, belirttiğiniz için teşekkür ederim, bu seslere tikim var.
Alternatifim bu gibi duruyor. Ama 27 inçlik bir ekranın kavisli olması kullanıcı deneyimini çok olumsuz etkiliyormuş gibi geliyor bana. Ekrana bakanı sarmalamak yerine kağıdı büküp dürmüşsünüz de kapalı kalmış gibi duruyor enine olmayan boyutlarda. Kavis konusunda şikayetiniz var mı. Yapay hissettiriyor mu? Panel kalitesi nasıl?

Açıkçası bunu pek sorun etmiyorum. Mevcut monitörümün de ekranı buzlu cam gibi. Bulanık görüntüyü biraz daha toparlıyormuş gibi hissettiriyor.

Bunu görmemiştim hiç, belirttiğiniz için teşekkür ederim, bu seslere tikim var.

Alternatifim bu gibi duruyor. Ama 27 inçlik bir ekranın kavisli olması kullanıcı deneyimini çok olumsuz etkiliyormuş gibi geliyor bana. Ekrana bakanı sarmalamak yerine kağıdı büküp dürmüşsünüz de kapalı kalmış gibi duruyor enine olmayan boyutlarda. Kavis konusunda şikayetiniz var mı. Yapay hissettiriyor mu? Panel kalitesi nasıl?
VA panelden çok korkuyordum fakat özellikle çok övdükleri için ve muadillerine göre pahalı sayılabilecek bir monitör olduğu için pahalı olmasında bir keramet vardır dedim ve aldım. Hiç kötü yorum görmedim.

-Siyahlar güzel
-Hoparlörü çok iyi
-Android bir monitör, akıllı TV niyetine bile kullanabilirsin
-Malzeme kalitesi iyi
-Kıvrım rahatsız ediyor evet (çünkü alışık değiliz) fakat alışıyorsun
-FPS oyunları bağımlısı değilsen {büyük ekranda zor olabiliyor (sadece CS2 oynuyorum :) ) ] tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: