Bütçe
11000

Ahmt

Çalışkan
Herkeslere iyi akşamlar 2K monitör almak istiyorum fakat birkaç model arasında kaldım. Sizce bunlardan biri girerse hangisini almalıyım.

KTC H27E6

AOC Q27G4ZR

AOC Q25G4SR

MSI MAG 274QF X24

Bilgisi olan var mıdır acaba çok kararsız kaldım?

@2254 Hocam iyi geceler, rica etsem bi bakabilir misin?

Benim için panel, görüntü kalitesi, garanti vb. şeyler önemli monitör boyutu çok fark etmez hangisi daha kaliteliyse olur. 34 inch bile olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üstünde KTC'nin paneli daha iyi. H27E6 modelini kullanıyorum, başta biraz tereddütlerim vardı fakat azaldı. Ayrıca KTC'nin fiyatı maksimum 10.499 TL’ye düşer, bilginize. Bende Gaming Gecesi’nden almıştım. Ancak daha 2 hafta önce düştüğü için tekrar düşmesi pek mümkün değil.

Kağıt üstünde Ktc'nin paneli daha iyi. H27E6 modelini kullanıyorum, başta biraz tereddütlerim vardı fakat azaldı. Ayrıca Ktc'nin fiyatı maksimum 10.499 TL'ye düşer, bilginize. Bende gaming Gecesi'nden almıştım. Ancak daha 2 hafta önce düştüğü için tekrar gelmesi pek mümkün değil.

Benim için iyi fiyatı yarın gaming gecesi var, çok fazla model var KTC den menun musunuz acaba çok fazla araştırım kafam ağrıyor artık bir şey alıp geçeceğim beğenmez isem iade ederim KTC iyi geliyor gözüme herhangi bir sorunu var mı renkleri falan bayağı güzel galiba.

Benim için iyi fiyatı yarın gaming gecesi var, çok fazla model var KTC den menun musunuz acaba çok fazla araştırım kafam ağrıyor artık bir şey alıp geçeceğim beğenmez isem iade ederim KTC iyi geliyor gözüme herhangi bir sorunu var mı renkleri falan bayağı güzel galiba.
Renk konusu biraz karışık değeri yüksek olsa da, bu konuda diğer monitörle arasında biraz fark var. Ancak bence yeterli. NVIDIA renk ayarları yapılarak daha iyi olmuş. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h27e6nin-renkleri-yeterince-doygun-degil.167837/

MSI X24 iyi değil, alacaksan x32 al. Q25G4SR 24.5'' olduğu için tercih meselesi, bence 27'' daha mantıklı. Q27G4ZR'de coil whine şikayetleri var.

H27E6 aralarında en mantıklısı gibi gözüküyor.

MSI X24 iyi değil, alacaksan X32 al. Q25G4sr 24.5" olduğu için tercih meselesi, bence 27" daha mantıklı. Q27g4zr de coil whine şikayetleri var.

Peki hocam birazdan gaming gecesi başlıyor Q25G4SR girerse KTC girmezsse yine de alınır mı? Onun panelinde sorun veya sıkıntı var mıdır?
Bir de ben aslında 34 inch monitör çok severim Ultra wide fakat sanırım onlardada bu fiyat segmentinde kaliteli VA koymadıkları için görüntü kötü olur diye hiç bulaşmadım.

MSI X24 iyi değil, alacaksan X32 al. Q25G4sr 24.5" olduğu için tercih meselesi, bence 27" daha mantıklı. Q27g4zr de coil whine şikayetleri var.

Hocam bir de şu an belli oldu 10'da belli olacak fiyatı.

Sanki bunun için de iyi değiştiniz ama almaya değer mi bu model?

Peki hocam birazdan gaming gecesi başlıyor Q25G4SR girerse KTC girmezsse yine de alınır mı? Onun panelinde sorun veya sıkıntı var mıdır?
Bir de ben aslında 34 inch monitör çok severim Ultra wide fakat sanırım onlardada bu fiyat segmentinde kaliteli VA koymadıkları için görüntü kötü olur diye hiç bulaşmadım.

Hocam bir de şu an belli oldu 10'da belli olacak fiyatı.

Sanki bunun için de iyi değiştiniz ama almaya değer mi bu model?
Q25G4SR'de bildiğim bir sorun yok ama garanti veremem, 24.5'' istiyorsan alınabilir. M27Q3 de güzel, bildiğim tek sorunu görüş açısı şikayetleri.