Kağıt üstünde KTC'nin paneli daha iyi. H27E6 modelini kullanıyorum, başta biraz tereddütlerim vardı fakat azaldı. Ayrıca KTC'nin fiyatı maksimum 10.499 TL’ye düşer, bilginize. Bende Gaming Gecesi’nden almıştım. Ancak daha 2 hafta önce düştüğü için tekrar düşmesi pek mümkün değil.
Kağıt üstünde Ktc'nin paneli daha iyi. H27E6 modelini kullanıyorum, başta biraz tereddütlerim vardı fakat azaldı. Ayrıca Ktc'nin fiyatı maksimum 10.499 TL'ye düşer, bilginize. Bende gaming Gecesi'nden almıştım. Ancak daha 2 hafta önce düştüğü için tekrar gelmesi pek mümkün değil.
Benim için iyi fiyatı yarın gaming gecesi var, çok fazla model var KTC den menun musunuz acaba çok fazla araştırım kafam ağrıyor artık bir şey alıp geçeceğim beğenmez isem iade ederim KTC iyi geliyor gözüme herhangi bir sorunu var mı renkleri falan bayağı güzel galiba.
Benim için iyi fiyatı yarın gaming gecesi var, çok fazla model var KTC den menun musunuz acaba çok fazla araştırım kafam ağrıyor artık bir şey alıp geçeceğim beğenmez isem iade ederim KTC iyi geliyor gözüme herhangi bir sorunu var mı renkleri falan bayağı güzel galiba.
Peki hocam birazdan gaming gecesi başlıyor Q25G4SR girerse KTC girmezsse yine de alınır mı? Onun panelinde sorun veya sıkıntı var mıdır?
Bir de ben aslında 34 inch monitör çok severim Ultra wide fakat sanırım onlardada bu fiyat segmentinde kaliteli VA koymadıkları için görüntü kötü olur diye hiç bulaşmadım.
Peki hocam birazdan gaming gecesi başlıyor Q25G4SR girerse KTC girmezsse yine de alınır mı? Onun panelinde sorun veya sıkıntı var mıdır?
Bir de ben aslında 34 inch monitör çok severim Ultra wide fakat sanırım onlardada bu fiyat segmentinde kaliteli VA koymadıkları için görüntü kötü olur diye hiç bulaşmadım.
Hocam bir de şu an belli oldu 10'da belli olacak fiyatı.