4070 Super.
32 GB RAM.
Ryzen 7 7800X3D kaldırır hocam hayli hayli.

Gayet iyi hocam 1080p almak mantıklı olmaz bu sisteme. Ölü piksel ghosting sorunlarıyla her monitörde karşılaşabilirsiniz benimkinde az ghosting var iade etmedim zamanında konsolda oynarken test etmemiştim PC'de test edince testte gördüm de rahatsız etmiyor. Değişim iade her türlü hakkınız var Gaming.Gen.TR hafta için saat 5'e kadar ölü piksel testi yapılıyor aldığınız monitöre en son öyleydi değiştimi bilmiyorum bakarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi hocam 1080p almak mantıklı olmaz bu sisteme. Ölü piksel ghosting sorunlarıyla her monitörde karşılaşabilirsiniz benimkinde az ghosting var iade etmedim zamanında konsolda oynarken test etmemiştim PC'de test edince testte gördüm de rahatsız etmiyor. Değişim iade her türlü hakkınız var Gaming.Gen.TR hafta için saat 5'e kadar ölü piksel testi yapılıyor aldığınız monitöre en son öyleydi değiştimi bilmiyorum bakarsınız.

Hocam peki benim şu anki monitörüm 3 yıllık garantisi mevcut fakat kutusunu attığım için bana garanti sunmadıklarını söylüyorlar bu ne kadar doğru?

Hocam peki benim şu anki monitörüm 3 yıllık garantisi mevcut fakat kutusunu attığım için bana garanti sunmadıklarını söylüyorlar bu ne kadar doğru?

Faturanız vs. varsa itiraz etme hakkınız var ölü piksel sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Ayıplı üründür. Kabul etmiyorlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Nereden aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece merak ettim çünkü ben Gigabyte G24F-2'yi almadan önce de bana bayağı iyi monitör dediler fakat cırt çıktı bayağı tüm kronik hatalarıyla birlikte.
G24F-2'yi ben de önerdim zamanında. İyi monitördü lakin panelinin sıkıntılı olduğunu bilmiyorduk. Uzun vadede fark ettik kullanıcıların çok fazla aynı sorundan muzdarip olduğunu gözlemleyince. G24F-2 ile aynı paneli kullanan 24G2SPU ve G2412 modelleri de patladı bu sebeple (Kullanılan panel BOE LC238LF4F).

Hocam bu modeli önerirdim 9K idi ama sanırım zamlanmış. Uyguna bulabilirseniz bence 2K'da güzel bir monitör.

Dell G2724D​

Panel revizesi olduğuna dair iddialar mevcut. Bu sebeple muallakta.

ASUS TUF GAMING VG27AQM modeline de bakın hocam.
Böyle bir model yok. AQML1A veya AQM1A mı demek istedin?

180 Hz'de coil whine problemi yaşattığına dair şikayetler fazla. Ayrıca kontrast bakımından da zayıf bir model.

Son düzenleme: