Bütçe
11.000 TL

aliooo

Üyecik
Hocam selam,

WD SN5000'in 2 TB'lik versiyonu Amazon'da 11.000 TL'ye 9 taksit ile satılıyor. Sizce şu an almak mantıklı mı yoksa indirim mi bekleyeyim? Veya SSD fiyatlarında genel bir düşüş görür müyüz? Düşünceleriniz nelerdir? Şu anda Kioxia Exceria Heatsink'in 1 TB'lik versiyonunu kullanılıyorum DRAM'li olmasından dolayı bunu tercih etmiştim. Yeni alacağım SSD'yi sadece depolama için kullanacağım. @Caner Uncu

@aliooo, rica ederim. Arkadaşın attığı Kioxia'nın da fiyatı uygunmuş.

Onun dışında genel olarak 13.000 TL civarına çıkılırsa daha iyiler var ama oyun depolaması için çok da gerek yok, WD gibi orta segment disk iş görür.

Hocam konudan bağımsız ama bende de Kioxia 500 GB M.2 SSD var 1.5 2 yıl önce almıştım sağlığı şu an %20. Bu İtopya'daki de bu durumu yaşar mı? 1 TB düşünüyordum ben de satın almayı da tekrar bu durumla karşılşmak istemiyorum.
Bende aşağı yukarı 2 yıldır kullanıyorum durum böyle.

1774200126086.webp

Buna da bakabilirsiniz. @Caner Uncu hocamın tier listinde A seviye bir SSD. DRAM de bulunduruyor.
Teşekkür ederim öneriniz için. Attığınız XG7 modeli çok mantıklı geldi bana. Fakat gerek yerli forumlarda genel yabancı forumlarda çok fazla inceleme bulamadım. Bir sorunla karşılaşmazsın alabilirsin diyorsanız seçimimi bundan yana kullanacağım.

Teşekkür ederim öneriniz için. Attığınız XG7 modeli çok mantıklı geldi bana. Fakat gerek yerli forumlarda genel yabancı forumlarda çok fazla inceleme bulamadım. Bir sorunla karşılaşmazsın alabilirsin diyorsanız seçimimi bundan yana kullanacağım.
Güzel bir SSD'dir. Alabilirsiniz.