Brian Wizard

Çalışkan
Merhaba bundan 2-3 hafta önce 11.000 TL'ye Gigabyte Aours masterRTX 3070 Ti aldım. Ekran falan var güzel kalıncana bir kart. Sizce çok mu para vermişim kendimi kötü hissetmeli miyim? O kadar para verip de 2 fanlı incecik 4060 gibi bir kart almak istemiyordum.

Ben şahsen o fiyata 6800XT tercih ederdim.

6800XT alınabilirdi. Oyun performansı açısından 3070 Ti'dan ciddi anlamda güçlü bir kart, hem de 16 GB VRAM'e sahip. 3070 Ti ise 8 GB VRAM ile pek mantıklı bir tercih değil. Keşke almadan önce konu açsaydınız.

Haklısınız. Fakat halihazırda 6600XT kullanıyordum. Sürekli driver sıkıntısı çektim değiştirmediğim tek parça ekran kartımdı sürekli gidip gelmeler donmalar yaşıyordum işlemcim de 7500F bu arada H150 sıvı soğutmayla kullanıyorum ve en son AMD ekran kartına 1 lira daha verirsem diye yemin ettim. AMD Radeon Founders Edition kart bakıyordum o sırada ama inanın gözümden gönlümden düştü ondan RX 6800 XT almadım olayın aslı da bu maalesef.

işin aslı oynadıgım şuanda cs2 oynuyorum ama önceden satın alıp oynamayı planladıgım oyunlar var. rdr witcher serisi detroit gibi kütüphanemde bekliyorlar

Kart güzel, model de güzel hayırlı olsun. Fiyatı bir tık pahalı ama almışsın artık temizse bir şey olmaz.
3 ay kullanılmıştı. Toz tanesi bile yoktu mining falan ytapılmadıgını söylediler etiketi de üzerinde kutusu falan tamdı vs vs

Haklısınız. Fakat halihazırda 6600XT kullanıyordum. Sürekli driver sıkıntısı çektim değiştirmediğim tek parça ekran kartımdı sürekli gidip gelmeler donmalar yaşıyordum işlemcim de 7500F bu arada H150 sıvı soğutmayla kullanıyorum ve en son AMD ekran kartına 1 lira daha verirsem diye yemin ettim. AMD Radeon Founders Edition kart bakıyordum o sırada ama inanın gözümden gönlümden düştü ondan RX 6800 XT almadım olayın aslı da bu maalesef.

işin aslı oynadıgım şuanda cs2 oynuyorum ama önceden satın alıp oynamayı planladıgım oyunlar var. rdr witcher serisi detroit gibi kütüphanemde bekliyorlar

3 ay kullanılmıştı. Toz tanesi bile yoktu mining falan ytapılmadıgını söylediler etiketi de üzerinde kutusu falan tamdı vs vs
O zaman hayırlı olsun tekrardan.

Bari 3080 10 GB, 3080 12 GB veya 3080 Ti falan alsaydın. 3070'e yakın performans verip de 3080 kadar güç tüketen verimsiz bir kart olmasının yanında 8 GB VRAM'e sahip olması, geleceğe yönelik bir kart olmadığı ve 11K'yi hak etmediği anlamına geliyor.
ne kadara almış olsam mantıklı bir alışveriş olmuş olurdu sizce ?