Yiğit Eren

Uzman
Bu ekipmanlardan hangisini almalıyım sizce? Ace Series ve Spirit of Aim Pro arasında kaldım, ayrıca Lamzu Maya X ile Superlight 2 arasında kaldım. Sizce alınır mı bunlar?

Screenshot_2025-12-02-01-19-42-256_com.android.chrome.webp

Lamzu. Sensörü ve en önemlisi ergonomisiyle Superlight 2'den çok daha iyi bence. Ayrıca Superlight 2'nin o patates kasasından sonra Maya X eline çok daha modern ve çevik gelecek. GPX 2'ye o kadar fiyat farkı vermene gerek yok.

Lamzu. Sensörü ve en önemlisi ergonomisiyle Superlight 2'den çok daha iyi bence. Ayrıca Superlight 2'nin o patates kasasından sonra Maya X eline çok daha modern ve çevik gelecek. GPX 2'ye o kadar fiyat farkı vermene gerek yok.

Servisi vs. iyi midir? Arkadaşım Wraith'ten ATK almıştı, 2 haftaya kalmadan sol tık basmıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
W75 leş ürün. Maya X çok güzel mouse, tavsiye ederim. Poron mouse padi kullanıyorum, yağ gibi akıyor.

Daha ucuz ve W75'i tokatlar. Wraith'ten sadece mouse pad alınır.

Servisi vs. iyi midir? Arkadaşım Wraith'ten ATK almıştı, 2 haftaya kalmadan sol tık basmıyordu.
Leş. Bir şey olursa ürüne, sizden biliyorlar.

Dediğin şey komple yanlış. Maya X'in ergonomisi aşiri benziyor Superlight 2'ye. Logitech birazcik daha buyuk gibi. Onun dişinda ergonomi zaten aşiri kişisel bir şey; sana göre Maya X daha iyi shapee sahiptir, X kişisine göre Superlight.

Yok bu şu sensor daha muhabbetini 2025 yilinda yapmak da ayrı yanlis, şu an PAW3389 ile 3950 arasinda hissiyat farki falan bulamazsın, tek fark polling rate. Hero 2 ile 3950 arasındaki farkı oyunda ufacık fark edemezsin, hatta Hero 2 daha verimli ve RTings daha performansli demiş.

Şimdi W75 iyi mi, daha iyi ürünler var mı? Maya X sizce Superlight'ten iyi mi yoksa alternatifi var mı daha iyi olacak şekilde? Ayrıca Ace Series mouse padden daha iyi bir alrernatif var mı?