Yiğit Eren
Uzman
Bu ekipmanlardan hangisini almalıyım sizce? Ace Series ve Spirit of Aim Pro arasında kaldım, ayrıca Lamzu Maya X ile Superlight 2 arasında kaldım. Sizce alınır mı bunlar?
Lamzu. Sensörü ve en önemlisi ergonomisiyle Superlight 2'den çok daha iyi bence. Ayrıca Superlight 2'nin o patates kasasından sonra Maya X eline çok daha modern ve çevik gelecek. GPX 2'ye o kadar fiyat farkı vermene gerek yok.
Servisi hakkında hiçbir bilgim yok. Sensörüyle ilgileniyorum sadece.Servisi vs. iyi midir? Arkadaşım Wraith'ten ATK almıştı, 2 haftaya kalmadan sol tık basmıyordu.
Peki mouse padde Ace Series mi Spirit of Aim Pro mu sizce? Ayrıca Wraith'te Lamzu Maya X'in muadili var mı?Servisi hakkında hiçbir bilgim yok. Sensörüyle ilgileniyorum sadece.
Leş. Bir şey olursa ürüne, sizden biliyorlar.Servisi vs. iyi midir? Arkadaşım Wraith'ten ATK almıştı, 2 haftaya kalmadan sol tık basmıyordu.
Dediğin şey komple yanlış. Maya X'in ergonomisi aşiri benziyor Superlight 2'ye. Logitech birazcik daha buyuk gibi. Onun dişinda ergonomi zaten aşiri kişisel bir şey; sana göre Maya X daha iyi shapee sahiptir, X kişisine göre Superlight.Lamzu. Sensörü ve en önemlisi ergonomisiyle Superlight 2'den çok daha iyi bence. Ayrıca Superlight 2'nin o patates kasasından sonra Maya X eline çok daha modern ve çevik gelecek. GPX 2'ye o kadar fiyat farkı vermene gerek yok.