11.899 TL'ye Nothing Phone 1 alınır mı?

Talhalisca7

Çalışkan
Kullanan tecrübesi olan varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum. Iphone 7 kullanıcısıyım ve artık telefon değiştirmem gerektiğini düşünüyorum fotoğraf anlamında beni üzmeyecek bir telefon arıyorum hem fotoğraf kalitesi iyi olsun hemde beni en az 2 yıl götürsün istiyorum. İnstagram'a arada bir fotoğraf atarım. Orda da beni çok üzmesin yeter. Bu telefon ile YD Redmi note 12 Pro arasında kalmıştım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing Phone 1 sizi pişman etmez. İstediklerinizi fazlasıyla karşılar. Baya ucuza alıyorsunuz sıfır sanırım.

Alınır, bütçeniz nedir?

Evofone'dan kupon ile sıfır, Nothing TR garantili NP1 alacaksınız sanırım. O fiyata düşüyor. Gayet iyi bir fiyat. Alınır.

Alınır, bütçeniz nedir?
Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için cebimdeki 30K paranın tamamını telefona verip vermeme düşüncesindeyim şuan uygun fiyatlı ve f/p olarakta güzel duran np1 i ya da parayı verip s24fe yi alma fikri arasında git gel yapıyorum.

Parayı verip S24FE alırsanız mükemmel olur aslında.

30k bütçeniz varsa direkt S24 FE almanız daha mantıklı olabilir.

11k ya alınır. Max 30k bütçeniz var mış. Ama eğer telefonu günlük kullanımda kullanacaksanız üzmez. Servisleri vs üzebilir.
Yurt dışı almanızı önermem. En az nothing Phone 1, en fazla Mi 14T S24 FE alabilirsiniz. Mağazalardan o iki telefonu inceleyebilirsiniz. Ama onlarda çok pahalı gelirse A56 ile Honor 400 öneririm.
Pahalıdan ucuza doğru
-S24 FE, Mi 14T
-A56, Honor 400
-Nothing Phone 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…