11.sınıfım. Sayısal öğrenciyim. 11.sınıf matematik ve feni rahat yapıyorum. Ama TYT'yi yapamıyorum. 10'u gene biraz yapıyorum ama 9 konularını anlamıyorum. 9'da iken araya deprem falan girdi. Eksik konuları nasıl toparlayabilirim? Matematikte basamak kavramını yapamıyorum tyt de.
Detaylar
Kim cevapladı?Bold Pilot
Uzman
11'i sıkı tut bu sene Tyt'ye yazın bakarsın.
11 konuları şu an güzel ilerliyor da ama yazın tyt yetişir mi? 1 ayda yetiştirmem lazım çünkü 12.sınıf ağustosun ortalarında başlıyor. Çok vaktim olmaz.
Bold Pilot
Uzman
11'i sıkı tut derken tamamen de bırakma Tyt'yi. Yazı kastederken 3 ay olarak kastettim. 1 ayda zor.11 konuları şu an güzel ilerliyor da ama yazın tyt yetişir mi? 1 ayda yetiştirmem lazım çünkü 12.sınıf ağustosun ortalarında başlıyor. Çok vaktim olmaz.
Astronotarda
Üstün
1 ayda yetişmen falan gerekmiyor. 11.sınıfını sıkı tutarsan AYT'nin %80'i hallolur zaten. 12.sınıfta hem konular aşırı ağır değil hem de alan derslerinin haricinde boş bırakıyorlar. TYT için bol bol vaktin olacak.11 konuları şu an güzel ilerliyor da ama yazın tyt yetişir mi? 1 ayda yetiştirmem lazım çünkü 12.sınıf ağustosun ortalarında başlıyor. Çok vaktim olmaz.
francisco77
Uzman
11.sınıfım. Sayısal öğrenciyim. 11.sınıf matematik ve feni rahat yapıyorum. Ama TYT'yi yapamıyorum. 10'u gene biraz yapıyorum ama 9 konularını anlamıyorum. 9'da iken araya deprem falan girdi. Eksik konuları nasıl toparlayabilirim? Matematikte basamak kavramını yapamıyorum TYT de.
Matematik ve fen deyince rahat kelimesini kullanabilen biri hayatta hiçbir konuda yapamıyorum, olmuyor, eksik, yanlış demez. En zor iki dersi 11. sınıfta yalayıp yutmuş ama 9. sınıf konuları zor falan. Bu mümkün değil
Hocam depremden kaynaklı çoğu konu gitti zaten bahsettim. O konuları nasıl toparlarım soru bu.Matematik ve fen deyince rahat kelimesini kullanabilen biri hayatta hiçbir konuda yapamıyorum, olmuyor, eksik, yanlış demez. En zor iki dersi 11. sınıfta yalayıp yutmuş ama 9. sınıf konuları zor falan. Bu mümkün değil
francisco77
Uzman
Hocam depremden kaynaklı çoğu konu gitti zaten bahsettim. O konuları nasıl toparlarım soru bu.
11. sınıf konularını 9. sınıf konularının mantığını çözmemiş biri yapamaz zaten.9. sınıf konularının mantığını bilen biri her konuya 1 saat ayırarak çok rahat üstünden gelir. Ben sözelciyim. Tarihi çok severim. İlk Çağ'dan 21. yy a kadar hepsini çok iyi biliyorum ancak İslam tarihini tam bilmiyor olsam gider biraz uğraşır onu da hallederim. Yapamayacağım aklımın ucundan geçmez. Türkçede zarfları fiiileri edatları bağlaçları bilen biri fiilimsileri her türlü kavrar. Sanırım sözelci olduğum için 11. sınıf konularını bilen ama 9 sınıf konuları için ne yapacağım diyen birini bu yüzden anlamıyor olabilirim. Bende sayısal zeka hiç yok. Sözel zeka kadar rahat olsaydım her konuyu hallederdim herhalde diye düşünüyorum
Negative Sir
Uzman
TYT = okuduğunu anlama ve buna matematikte dahil. Günde 10-15 sayfa kitap oku ama okumak için okuma, anlayarak oku.