Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt 62
Üstün
Bölümün nedir? Sıfırdan mı başlayacaksın yoksa temelin var mı?
Enesxcd06 31
Başarılı
Bölümün nedir? Sıfırdan mı başlayacaksın yoksa temelin var mı?
Bölümüm sayısal belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın sıfırdan başlayacağım.
Beyazıt 62
Üstün
Sorun yok hocam. Bu sene TYT ağırlıklı çalışırsanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. O yüzden genel olarak TYT ağrılıklı önereceğim çünkü 11.sınıfta TYT'yi bitirirseniz seneye AYT çalışmak için daha rahat edersiniz.Bölümüm sayısal belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın sıfırdan başlayacağım.
Bende bu sene 12.sınıfı okuyorum. Sadece TYT çalışıyorum ve sıfırdan başlayacağım o yüzden ben kendime aldığım kaynakları size de önereceğim.Sorun yok hocam. Bu sene TYT ağırlıklı çalışırsanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. O yüzden genel olarak TYT ağrılıklı önereceğim çünkü 11.sınıfta TYT'yi bitirirseniz seneye AYT çalışmak için daha rahat edersiniz.
TYT için;
Paragraf olarak 345 0 Risk Paragraf kitabını tavsiye ederim zorluk derecesi orta seviye diyebilirim ancak paragrafta zorluk genelde pek önemli değil çok soru çözmek ve pratik yapmaktır.
Türkçe olarak 3D TYT Türkçe soru bankasını tavsiye ederim kendim de satın aldım. Zorluk seviye ortalama diyebilirim.
Matematik olarak sıfırdan Aktif Matematik TYT tavsiye ederim bu kitap sizi 0'dan başlatıp TYT'ye kadar eğitiyor.
Geometri ve problemler kitabını ise temeli oturduktan sonra almak daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Sosyal bilimler için direkt tek parça kitaplar var onlardan araştırıp alabilirsiniz.
Ben fene pek fazla bakmadığım için yukarıdaki gibi tek parça kitaplardan tercih ettim. Ama isterseniz fen için ayrı ayrı kitap araştırabilirim.
Onun dışında önce YouTube üzerinden her bir ders için konu anlatımını dinleyip not alıp üzerine soru çözersiniz ve böyle ilerleme kaydedersiniz. Onun dışında sorunuz var ise cevaplayabilirim.
Son düzenleme:
SF26 110
Bilgin
11'de 11+TYT ağırlıklı gitmen lazım.Bölümüm sayısal belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın sıfırdan başlayacağım.
11.sınıf derslerinin yanına rutin paragraf, TYT Matematik ve geometri eklesen yeterli. Yaza kadar bu işini görür, yazın TYT Matematik denemeleri+11.sınıf tekrarı+ TYT Fen yaparsın. 12. sınıfa geçmeye yakın dil bilgisi kasıp aradan çıkarırsın sonra da 12. sınıfın başından itibaren ağırlıklı olarak denemelerle gidersin. Zaten sene içinde TYT'nin en büyük iki yükünü çektiğin için 12. sınıfta AYT konularına çalışman daha rahat olur.
Kaynaklar için forumda @Testo Unit ve bana ait rehberler mevcut, inceleyebilirsin.
Enesxcd06 31
Başarılı
TeşekkürlerSorun yok hocam. Bu sene TYT ağırlıklı çalışırsanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. O yüzden genel olarak TYT ağrılıklı önereceğim çünkü 11.sınıfta TYT'yi bitirirseniz seneye AYT çalışmak için daha rahat edersiniz.
Bende bu sene 12.sınıfı okuyorum. Sadece TYT çalışıyorum ve sıfırdan başlayacağım o yüzden ben kendime aldığım kaynakları size de önereceğim.
TYT için;
Paragraf olarak 345 0 Risk Paragraf kitabını tavsiye ederim zorluk derecesi orta seviye diyebilirim ancak paragrafta zorluk genelde pek önemli değil çok soru çözmek ve pratik yapmaktır.
Türkçe olarak 3D TYT Türkçe soru bankasını tavsiye ederim kendim de satın aldım. Zorluk seviye ortalama diyebilirim.
Matematik olarak sıfırdan Aktif Matematik TYT tavsiye ederim bu kitap sizi 0'dan başlatıp TYT'ye kadar eğitiyor.
Geometri ve problemler kitabını ise temeli oturduktan sonra almak daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Sosyal bilimler için direkt tek parça kitaplar var onlardan araştırıp alabilirsiniz.
Ben fene pek fazla bakmadığım için yukarıdaki gibi tek parça kitaplardan tercih ettim. Ama isterseniz fen için ayrı ayrı kitap araştırabilirim.
Onun dışında önce YouTube üzerinden her bir ders için konu anlatımını dinleyip not alıp üzerine soru çözersiniz ve böyle ilerleme kaydedersiniz. Onun dışında sorunuz var ise cevaplayabilirim.
SF26 110
Bilgin
3D TYT türkçe yerine 3D Dil bilgisi en mantıklısı, matematik için temel atma kampından sonra direkt TYT kamplarına geçilebilir.Sorun yok hocam. Bu sene TYT ağırlıklı çalışırsanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. O yüzden genel olarak TYT ağrılıklı önereceğim çünkü 11.sınıfta TYT'yi bitirirseniz seneye AYT çalışmak için daha rahat edersiniz.
Bende bu sene 12.sınıfı okuyorum. Sadece TYT çalışıyorum ve sıfırdan başlayacağım o yüzden ben kendime aldığım kaynakları size de önereceğim.
TYT için;
Geometri ve problemler ilk 12 konu halledildikten sonra başlanmalı, sosyal için denemeler tek başına yeterli.
Fizik için BS, kimya için Orbital ve biyoloji için Biyotik veya Palme yeterli olur.