Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cimbom_44

Yetkin
Yer
Ankara , Türkiye
Merhaba arkadaşlar.
11. sınıf sayısal öğrencisiyim.
Edebiyattan geçiyorum ama matematik, fizik ve kimyadan kalacağım gibi duruyor. Direkt sorumlu olmadan sınıfı geçer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Edebiyattan kalmadığınız sürece sorumsuz geçiyorsunuz diye biliyorum. 11. sınıfta matematikten kaldığım hâlde sorumluluk için sınava girmem istenmedi.

1. dönem
1715791725021.webp

2. dönem
1715791753409.webp
Sorumlu geçersin. Sorunun cevabu bu ancak konu başlığı yanıltıcı. Konu başlığındaki sorunun cevabı ise evet baraj ders.

Mod arkadaş yanlışlık yaptı sanırım.

Artı -1 Eksi
Edebiyattan kalmadığınız sürece sorumsuz geçiyorsunuz diye biliyorum. 11. sınıfta matematikten kaldığım hâlde sorumluluk için sınava girmem istenmedi.

1. dönem
Eki Görüntüle 46837

2. dönem
Eki Görüntüle 46838

Hayır sorumlu geçer. Din dersinden dahi kalsa sorumlu geçer. Ertesi sene sorumluluk sınavına girip vermesi gerekir. Eğer sorumlu bir baraj dersi de varsa mezun olamaz. Gerçi ne olursa olsun mezun ediyorlar artık.

Artı -3 Eksi
Hayır sorumlu geçer. Din dersinden dahi kalsa sorumlu geçer. Ertesi sene sorumluluk sınavına girip vermesi gerekir. Eğer sorumlu bir baraj dersi de varsa mezun olamaz. Gerçi ne olursa olsun mezun ediyorlar artık.

Sorumlu geçmedim. Sınava da girmedim. Dersten de geçirmediler. Edebiyat için geçerli o. Yönetmelik falan değiştiyse onu bilemem tabi.

5-6 dersten kaldığım sene sadece edebiyat sorumluluğuna girdim. 59 ortalama ile geçmiştim.

10 ve 11.sınıfta matematik ve kimyadan kaldım. Sorumlu geçme vb. olmadı.

Yanlış bilgi.