Bütçe
110.000 TL

Windows Adam

Başarılı
Arkadaşlar bana içinde RTX 5070 Ti 140W olan laptop lazım, bütçe 110.000 TL. Şu an MSI Vector 16HX AI ve Game Garaj Slayer 9955HX3D arasında kaldım. Kağıt üstünde Game Garaj daha iyi ama marka bilinirliği, malzeme kalitesi vs. üzer mi?

Bu modeli tercih edebilirsiniz:

Vector'lerin bileşenleri kuvvetli, soğutma performansı da iyi. Fakat ekran ve paneli çamur gibi. Bu bütçede ona para vermek pek mantıklı değil gibi.

Game Garaj'lar da güzel, özellikle CPU tarafında epey güçlü. Alınmaz değil, alınır.

Fakat önerim yukarıda attığım Predator olurdu.

Bu modeli tercih edebilirsiniz:

Vector'lerin bileşenleri kuvvetli, soğutma performansı da iyi. Fakat ekran ve paneli çamur gibi. Bu bütçede ona para vermek pek mantıklı değil gibi.

Game Garaj'lar da güzel, özellikle CPU tarafında epey güçlü. Alınmaz değil, alınır.

Fakat önerim yukarıda attığım Predator olurdu.

Teşekkürler, bakacağım.

Benzer bir bütçede laptop ararken Acer Nitro 18 AI almaya karar verdim. Ekran kartı 115W fakat performans bazında oyun testlerinde iyi sonuç çıkardığını gördüm, 140W 5070 Ti'a performans olarak oldukça yakın. Fiyatı şu an 84.000TL ve 18" 2K bir ekrana sahip. 140W istemişsiniz fakat aklınızda bulunsun diye eklemek istedim.