110 TL'ye döner yenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    döner
Mersin'de yaşadığım için dürüm yemekten bıktım, artık yaşayan bilir ancak.

Ben de bıkmadım ama sıkıldım. Artık başka şeyler gerekiyor ama hiç seçenek de yok.

At etinde sıkıntı yok. Eşek eti de yani kuş kafesinde duran tavukların etinden iyidir bence. Veya Antalya'daki o meşhur 5-6-7 yıldızlı otellerin yemeklerindeki domuz etlerinden kat kat iyidir.

Ne güzel işte.

Sağlıklı Fast food yok ki hepsi Full kimyasal doymaman için varlar.

Bu yüzden ucuz olanı ye gitsin. Yok şu eti yok bu eti. Emin olun mahalle dönercilerinde kolay kolay yasak et bulamazsınız. Ucuz olanlar da sakat et fazladır, civciv eti vardır, yaşlı hayvanların eti vardır ama aykırı bir et yoktur. Emin olun pahalıya yediklerinizin de farkı yok.

O yedigin et döner tek tirnakli bir hayvana ait olabilir. Daha yeni esek kemikleri bulunmustu. Tavuk doner 80 liraya satilirken bence supheli o.

Herkes İstanbul'da yaşamıyor, arkadaşlar. 110-150 TL bandından et döner bulmak mümkün.
Tekirdağ’da bile bu fiyata kaliteli et döner bulmak zor. Getir’deki tüm restoranlara baktım ve 180 TL’den ucuza et döner göremedim. İstanbul’da yaşamak gerekmiyor.

Herkes İstanbul'da yaşamıyor arkadaşlar dönercide 110-150 TL bandından et döner bulmak mümkün.
Evet bulmak mumkun fakat herkes arka bahcede inek beslemiyor. Şahsen yemezdim ama gerci bu ulkede at, esek eti yemeyen kalmamistir.

Tekirdağ’da bile bu fiyata kaliteli et döner bulmak zor. Getir’deki tüm restoranlara baktım ve 180 TL’den ucuza et döner göremedim. İstanbul’da yaşamak gerekmiyor.

Eki Görüntüle 37917
Aynen olay bu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…