BirForumcuKişi

Üstün

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250611_003015_AliExpress.webp
    Screenshot_20250611_003015_AliExpress.webp
    171,6 KB · Görüntüleme: 259
AliExpress'te az önce şunu buldum. İndirim sadece yeni hesaplar icin gecerli. Yani hiç alisveris yapmamaniz lazim o hesapta.

Bunun aynısından kullanıyorum. Uçlar vb kaliteli çoğundan 2 tane var o yüzden 115 parça. Tek sorunu tornavidanın uzunluğunu ayarlamak için kenardaki kısmı çektiğinizde etrafında sabit tutan toplar düşebiliyor. Bulması zor ama sonuna kadar çekmedikçe çıkmıyor.
@14925 buna bakabilirsin.

Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım da direkt 200 TL veriyoruz ekstra kargo ücreti, vergi vs. yok değil mi? Ayrıca ortalama kaç güne elime ulaşır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım da direkt 200TL veriyoruz ekstra kargo ücreti, vergi vs. yok değil mi? Ayrıca ortalama kaç güne elime ulaşır sizce?

Son ödemede ne varsa onu ödersiniz. Ayrı bir ücret çıkmaz. Ortalama en erken 1 en geç 2-3(gümrüğe bağlı) haftada gelebiliyor.

Ek böyle saçma salak ücret çıkmazsa çok iyi ürün gibi duruyor, elektronik aletlerde tornavida sorunu yaşayan biriyim fakat alır mıyım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünenler bence hemen alsın, ben tam 1 yıl önce aldım ve her türlü evdeki tamiratlarda ve elektronik aletlerde işe yarıyor. Uçlarının kalitesiz olmasını bekliyordum ama sıkı olduğunu düşündüğüm vidalarda bile körelme yapmadı ve çoğu ucun eşinden var o yüzden rahat olabilirsiniz birde içinde telefon tamiri için penalar, ayırıcılar, vakum ve cımbız da çıkıyor. Fiyat olarak iyi ve bozulsa bile üzmez bence, gümrük bu sıralar yoğun değildir 1.5 haftada falan gelir.