Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarıda gördüğünüz reklam içerikli mesaj az önce bir konuya cevap olarak yazıldı.
  • emel06 mahlaslı kullanıcı Şubat ayında kaydolmuş.
  • Bir şekilde kimsenin gözüne takılmadan 19 adet reklam içerikli mesaj atmış.
  • Bu artık son mesajı oldu ve şimdi hem kendisini hem de reklamını yaptığı 11858 CallFix Teknoloji Destek Hattı'nı kalıcı olarak banlıyoruz.

11858 CallFix Teknoloji Destek Hattı Neden Banlanıyor?​

• Bir numaralı sebep yanlış bilgi. Kullanıcı 7800X3D kullanıyor ve bu işlemcide iGPU var.
    • Ryzen 7000 ve 9000 serisinde “G” veya “GE” takısı olmasına gerek yok.
  • İkinci ve en önemli sebep ise gerilla merketing. Forumda desteğe ihtiyacı olan kullanıcıları kendi servislerine çekiyorlar ama servisleriyle ilgili de şikayetler var: https://www.sikayetvar.com/11858-callturk
Sonuç olarak 11858 CallFix Teknoloji Destek Hattı kalıcı olarak banlanmıştır. Mesajlarını silmeye başlıyoruz tek tek. Hesapları da StopForumSpam veritabanına ekleyeceğiz.

Size bir de bonus bizden:

Bu nasıl iş?
Olayı açıklayabilir misiniz?
Rapor sisteminin önemi denilebilir aslında. Bu zamana kadar raporlayan kimse olmadığından fark edilememişler. Forumdaki en aktif kişilerin dahi bulunduğu konularda bu reklamlar yapılmış ve kullanıcılara yönlendirme geçilmiş. Rapor sisteminin daha çok kullanmasıyla birlikte bu iş ve işlemler hızlanabilir ve çözülebilir elbette.

Arkadaşlara küçük bir operasyon çektik burada, güzel de oldu. @Barış ile yakışıklı bir özçekim bile çektik...

Forumdaki en aktif kişilerin dahi bulunduğu konularda bu reklamlar yapılmış ve kullanıcılara yönlendirme geçilmiş. Rapor sisteminin daha çok kullanmasıyla birlikte bu iş ve işlemler hızlanabilir ve çözülebilir elbette.
Forumdaki aktif kitlenin raporlamayacağını düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen insanların gözünden kaçtı maalesef.

Eğer işlemcinde “G” veya “GE” takısı yoksa, HDMI çıkışı doğal olarak sinyal vermez. Bu durumda harici ekran kartı kullanman gerekir. Teknik destek için 11858'i aramanı önerebilirim.
Diğer forum sitelerini bir yoklayayım dedim. Siz harbiden rahatsızsınız. Kullanıcı adı bile aynı.

Screenshot_20250623-114916.webp

Son düzenleme:
Bu zamana kadar raporlayan kimse olmadığından fark edilememişler. Forumdaki en aktif kişilerin dahi bulunduğu konularda bu reklamlar yapılmış ve kullanıcılara yönlendirme geçilmiş. Rapor sisteminin daha çok kullanmasıyla birlikte bu iş ve işlemler hızlanabilir ve çözülebilir elbette.
Herhangi biri ifade kullanmış mi? Kullandıysa topluluk kural 2'den ban atıldı mı?

Bu konuya neden bir şey yapılmıyor? Ben raporladığımı hatırlıyorum ama hala neyi raporlayıp raporladığımızı görebileceğimiz bir sistem olmadığı için emin değil.
Aklını kullanan herhangi bir kişinin o konunun normal olduğunu söyleyeceğini sanmıyorum. Konu olduğu için moderator onayından geçmeden açılmış olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.