Bütçe
12.000-17.000 TL

cowab

Üyecik
12K-17K arası fiyatı olan tek kişilik oyunlarda ve gündelik kullanım, dizi-film izlemek vs. için 2K çözünürlükte kullanabileceğim mümkünse hoparlörü olan bir monitör arıyorum. Ayrıca CS de oynayacağım. Bu sebepten 240 Hz yenileme hızı olmasını istiyorum. Önerebileceğiniz kronik sorunları olmayan, bu fiyatlarda alınabilecek bir monitör var mıdır?

G65B tam sizlik gibi duruyor.

Bütçeyi 2430 TL aşarsanız OLED var ama G65B de güzel bir model.

G65B tam sizlik gibi duruyor.

Bütçeyi 2430 TL aşarsanız OLED var ama G65B de güzel bir model.
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. VA panel değil de IPS panel almayı düşünüyorum. Ekran şeklinin de curved olmasındansa düz olmasını tercih ederim. OLED önerinizi değerlendireceğim. 180 Hz olması ve fiyatın üst sınırları zorlaması düşündürüyor sadece.

Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. VA panel değil de IPS panel almayı düşünüyorum. Ekran şeklinin de Curved olmasındansa düz olmasını tercih ederim. OLED önerinizi değerlendireceğim. 180 Hz olması ve fiyatın üst sınırları zorlaması düşündürüyor sadece.

Bu VA o VA'lardan değil. Renk gamutu ve gecikme süresi çoğu IPS'e taş çıkartır. Yüksek kontrast da cabası. Curved olmaması sizin tercihiniz tabii.