şöyle nedenlerini söyleyeyim: optimizasyon sorunlu 1380, 90 Hz ekran, TFT panel, daha düşük çözünürlük, 2 GB daha az RAM. Ama inatla Google isteyen varsa MatePad Air yerine S9 FE alabilir

Bol video izlemek, Google Play'den oyun dolduracak kişiye yapılan öneriyle okuma amacı güden PDF kitap atıp not falan alacak kişiye yapılan öneri aynı olamaz. Konu sahibi hem üniversite kazanıldığı için alınacağını yazarak amacın ders olduğuna işaret vermiş hem de kalemli tablet demiş. Bunlar göz önüne alındığında S9 FE en iyi seçenek oluyor bu bütçede. Kendim de kullanıyorum, 2K/4K HDR film izleyeyim bol Google Play oyunu doldurayım amacıyla değil PDF kitap soru çözümü ve ders vermek amacıyla aldığım için çok iyi işimi görüyor. Klavyeli modeller de belki bazılarının işini görür fakat klavyeyle PDF kitap çözüp üstünde işlem yapamazsın. Farklı amaçlar söz konusu olduğunda birinin berbat gördüğü bir ürün diğerine mükemmel olabilir.

Bol video izlemek, Google Play'den oyun dolduracak kişiye yapılan öneriyle okuma amacı güden PDF kitap atıp not falan alacak kişiye yapılan öneri aynı olamaz. Konu sahibi hem üniversite kazanıldığı için alınacağını yazarak amacın ders olduğuna işaret vermiş hem de kalemli tablet demiş. Bunlar göz önüne alındığında S9 FE en iyi seçenek oluyor bu bütçede. Kendim de kullanıyorum, 2K/4K HDR film izleyeyim bol Google Play oyunu doldurayım amacıyla değil PDF kitap soru çözümü ve ders vermek amacıyla aldığım için çok iyi işimi görüyor. Klavyeli modeller de belki bazılarının işini görür fakat klavyeyle PDF kitap çözüp üstünde işlem yapamazsın. Farklı amaçlar söz konusu olduğunda birinin berbat gördüğü bir ürün diğerine mükemmel olabilir.

O PDF ile soru açıp çözme işini bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle her kalemli tablette o özellik vardır. Ayrıca bir kişi sadece PDF açmak için almaz. Hiç mi sıkıldığında film açıp izlemeyecek? YouTube'dan konu anlatımı dinleyecek, tarayıcı'dan araştırma yapacak. İleride tarayıcıda bile takılmaya başlarsa ne olacak? 7 24 PDF çözecek hali yok ya. Ve Air yazılımı ile aynı iPad gibi uzun yıllar dayanır.

Ama büyük ihtimalle Her kalemli tablette o özellik vardır.

Avuç içi reddi olan kalemli tablet bu bütçede bir tek S9 FE var işte S7 FE'yi yok sayarsak. Elini ekrana koyamadıktan sonra yazı yazmak kanser eder.

Ayrıca bir kişi sadece pdf açmak için almaz. Hiç mi sıkıldığında film açıp izlemeyecek? Youtube'den konu anlatımı dinleyecek, tarayıcı'dan araştırma yapacak. İleride tarayıcıda bile takılmaya başlarsa ne olacak? 7 24 pdf çözecek hali yok ya.

S9 FE bu kadar da kötü değil, performansı gayet iyi günlük kullanımda. Oyunda da iyidir belki, denemedim de araştırmadım da ilgimi çekmediği için. Tarayıcı açamaz film izleyemez bir model değil, 5000 lira falan bütçe olsa tamam ama 12000'de bir zahmet sorunsuz yapsın bunları, yoksa o modeli kurşuna dizerler.

Avuç içi reddi olan kalemli tablet bu bütçede bir tek S9 FE var işte S7 FE'yi yok sayarsak. Elini ekrana koyamadıktan sonra yazı yazmak kanser eder.

S9 FE bu kadar da kötü değil, performansı gayet iyi günlük kullanımda. Oyunda da iyidir belki, denemedim de araştırmadım da ilgimi çekmediği için. Tarayıcı açamaz film izleyemez bir model değil, 5000 lira falan bütçe olsa tamam ama 12000'de bir zahmet sorunsuz yapsın bunları, yoksa o modeli kurşuna dizerler.
(Dostlar kalemimizde manyetik şarj, Avuç reddi, ve bastırma sensörü bulunuyor. Kalem performansı gayet güzel ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor. Kutunun içinden bir de yedek uç çıkıyor. Ağırlık konusunda ise gayet hafif boyutu da yeterli.) Air için incelemeden alıntı. Evet biliyorum S9 FE o kadar kötü değil, ben uzun vadeden bahsediyorum. Ayrıca işlemciler arasındaki farkın haddi hesabı yok.

Kalem çıksa da Xiaomi almayın. Dandik marka yani.
Gidip 4 yıllık iPad 9 alacağıma son model Huawei veya Honor tablet alırım o iPad’e o para verilmez
2021'de çıktı cihaz, kendim hem üniversitede kullanıyorum hem de bilgisayar olmadığı zaman basit bir Bluetooth klavye ile kolayca mobilize olabiliyorum. Xiaomi, Huawei ve Honor'a bulaşacağıma gider laptop alırım daha iyi. Samsung hakkında nötrüm, eski tabletim Tab S2 8. yılında ve hala sorunsuz çalışıyor. S serisi düşünülebilir. Şu bütçede iPad 9 + Apple Pencil en mantıklı çözüm olacaktır.

2021'de çıktı cihaz, kendim hem üniversitede kullanıyorum hem de bilgisayar olmadığı zaman basit bir Bluetooth klavye ile kolayca mobilize olabiliyorum. Xiaomi, Huawei ve Honor'a bulaşacağıma gider laptop alırım daha iyi. Samsung hakkında nötrüm, eski tabletim Tab S2 8. yılında ve hala sorunsuz çalışıyor. S serisi düşünülebilir. Şu bütçede iPad 9 + Apple Pencil en mantıklı çözüm olacaktır.
Huawei, honor’u kötülemenizin nedeni nedir? Yazılım bakımından iOS stabilitesine sahip. Ve bu fiyat bandında ekran, batarya, vb. bakımından Apple ve Samsung’dan, özgürlük bakımından Apple’dan daha üstün.

Huawei, honor’u kötülemenizin nedeni nedir? Yazılım bakımından iOS stabilitesine sahip. Ve bu fiyat bandında ekran, batarya, vb. bakımından Apple ve Samsung’dan, özgürlük bakımından Apple’dan daha üstün.
iOS kadar efektif ve uyumlu çalıştıklarını düşünmüyorum ikisinin de.

iOS kadar efektif ve uyumlu çalıştıklarını düşünmüyorum ikisinin de.

Samsung konusunda haklısınız, ben de zaten öyle diyorum. Ama Huawei'nin yazılımı bir harika. Sp 680 denen çöp işlemciye sahip olan pad 8 bile A9 Plus'tan çok daha akıcı çalışıyor. Ekosistem konusunda evet Apple daha üstün. Ama bu fiyata verilen ekran vb. özellikleri de unutmamamız lazım.