Detaylar
Kim cevapladı?fresholiax
Uzman
Kendimde kullanmış olduğum phılıps 7000 serisi tavsiye ederim hocam. Yalnız her şarjlı süpürgede mi öyle bilmiyorumda bunların şarjlarını ben beğenmedim.
Grimes.6
Başarılı
Tamam hocam teşekkürler. Paspas gibi ıslak da temizliyor değil mi bu seri?Kendimde kullanmış olduğum phılıps 7000 serisi tavsiye ederim hocam. Yalnız her şarjlı süpürgede mi öyle bilmiyorumda bunların şarjlarını ben beğenmedim.
fresholiax
Uzman
Tamam hocam teşekkürler. Paspas gibi ıslak da temizliyor değil mi bu seri?
Islak temizliyor hocamda biraz zahmetli sanırsam ben pek kullanmıyorum, ailem biraz çok kullanmakta birkaç defa rastlamışımdır ıslak için kullandıklarını. Filtreyi temizleyinci iyice kurulamayı unutma sakın, yoksa yüksek ses ile çalışır ayrıyeten zaten ekranda uyarılar çıkıyor dikkat et hocam. Ben genelde araç için ve kendi odam için kullanıyorum, araç için aralara pek girmez bunu da belirteyim. Bendeki modelini tam bilmiyorum kutusu şuan erişemeyeceğim yerde, süpürgenin tuşu turuncu olan hocam mavi veya diğer renkli modellerin özellikleri farklı olabilir onu araştır derim.
Grimes.6
Başarılı
Tamamdır teşekürler.Islak temizliyor hocamda biraz zahmetli sanırsam ben pek kullanmıyorum, ailem biraz çok kullanmakta birkaç defa rastlamışımdır ıslak için kullandıklarını. Filtreyi temizleyinci iyice kurulamayı unutma sakın, yoksa yüksek ses ile çalışır ayrıyeten zaten ekranda uyarılar çıkıyor dikkat et hocam. Ben genelde araç için ve kendi odam için kullanıyorum, araç için aralara pek girmez bunu da belirteyim. Bendeki modelini tam bilmiyorum kutusu şuan erişemeyeceğim yerde, süpürgenin tuşu turuncu olan hocam mavi veya diğer renkli modellerin özellikleri farklı olabilir onu araştır derim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-