- Makaleler
- 13
O zaman en yüksek hız yerine kapasiteye odaklan, 2 TB orta segment disklere yönel.Oyun, arada bir OS deniyorum da yeni SSD alınca denemeyeceğim yani gündelik ve oyun.
O zaman en yüksek hız yerine kapasiteye odaklan, 2 TB orta segment disklere yönel.Oyun, arada bir OS deniyorum da yeni SSD alınca denemeyeceğim yani gündelik ve oyun.
O zaman en yüksek hız yerine kapasiteye odaklan, 2 TB orta segment disklere yönel.
Eğer 1 TB yeterse hem fiyatı fena değil hem de üst segment PCI-e 4.0 disk:
![]()
Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.765,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha orta segment, oyun sistemi için ideal 2 TB:
Orta segmentin bir tık üstü, DRAM'li ve soğutuculu model:
PCI-e 5.0 destekli sistemim var, en iyi ve en hızlı SSD'yi istiyorum:
Not: WD Black SN8100 için sağlam soğutma şart, çıplak kullanıma uygun değil.
Corsair'in 2 TB'sini mi alsam hocam bir daha hiç almam hem.
16.000 TL verme ona boşa.
Var DRAM. 5 sene garantili disk işte, 5 sene kafa rahat bir şey olursa. Ki kaliteli disk, normal şartlarda bir şey olmaz.DRAM falan var mı hocam? Ömrü uzun gider mi? Bilindik marka da bir sormak istedim.
Var DRAM. 5 sene garantili disk işte, 5 sene kafa rahat bir şey olursa. Ki kaliteli disk, normal şartlarda bir şey olmaz.