O zaman en yüksek hız yerine kapasiteye odaklan, 2 TB orta segment disklere yönel.Oyun, arada bir OS deniyorum da yeni SSD alınca denemeyeceğim yani gündelik ve oyun.
Detaylar
Kim cevapladı?O zaman en yüksek hız yerine kapasiteye odaklan, 2 TB orta segment disklere yönel.
Link var mı hocam? Arkadaşın dediği güzel gibi ama sorunsuz istiyorum. Zaten 1 TB var şu an bende, 3 TB olsa da kullanmayacağım ama tabii fazlasının zararı yok, sorunsuz olduğu sürece.
Eğer 1 TB yeterse hem fiyatı fena değil hem de üst segment PCIe 4.0 disk:
www.akakce.com
Daha orta segment, oyun sistemi için ideal 2 TB:
Orta segmentin bir tık üstü, DRAM'li ve soğutuculu model:
PCIe 5.0 destekli sistemim var, en iyi ve en hızlı SSD'yi istiyorum:
Not: WD Black SN8100 için sağlam soğutma şart, çıplak kullanıma uygun değil.
Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.765,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PCIe 5.0 destekli sistemim var, en iyi ve en hızlı SSD'yi istiyorum:
Eğer 1 TB yeterse hem fiyatı fena değil hem de üst segment PCI-e 4.0 disk:
![]()
Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair MP600 PRO NH CSSD-F1000GBMP600PNH PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.765,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PCI-e 5.0 destekli sistemim var, en iyi ve en hızlı SSD'yi istiyorum:
Corsair'in 2 TB'sini mi alsam hocam? Bir daha hiç almam hem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'in 2 TB'sini mi alsam hocam bir daha hiç almam hem.
16.000 TL verme ona boşa.
16.000 TL verme ona boşa.
DRAM falan var mı hocam? Ömrü uzun gider mi? Bilindik marka da bir sormak istedim.
Var DRAM. 5 sene garantili disk işte, 5 sene kafa rahat bir şey olursa. Ki kaliteli disk, normal şartlarda bir şey olmaz.DRAM falan var mı hocam? Ömrü uzun gider mi? Bilindik marka da bir sormak istedim.
Var DRAM. 5 sene garantili disk işte, 5 sene kafa rahat bir şey olursa. Ki kaliteli disk, normal şartlarda bir şey olmaz.
Eyvallah hocam.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-