12.000 TL ile ne alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bütçe
12.000 - 13.000
Sennheiser Momentum 4 alabilirsin. Ama bence bir saving hesabı açıp oraya yatırmalısınız parayı. Harcayacak yer aramaktansa, ihtiyacın olduğunda harca o parayı. Bilinçli bir şekilde harca.
Evet hesap açılacak bana ama daha degil, keske o parayı alip biriktirebilsem ama şartlar izin vermiyor:/.

Series S alarak parayı çöpe atmış olursun. Harcama dursun daha iyi dolar falan yap kendi kartını da satıp 5070 falan alırsın .

Haklısınız ama dediğim gibi o parayi kart ile alinan bir şeyde harcamam gerekliymis.

Dolar, Euro veya altın yap. Harcayacağın zaman bozdur daha fazla para olmuş olur hem.
Aynı şekilde dediğim gibi yapamıyorum:/.

Son düzenleyen: Moderatör:
Borsaya yatırım, halka arzlar kovalayabilirsin. Hisse takibi yapıp alabilirsin, ha çok riskli girmek istemiyorum dersen Altın veya dolar alıp bir köşeye atabilirsin. İlla bişey almana gerek yok. Yatırım da yapılabilir.

Tablet falan al okulda kullanırsın o zaman. Ben not tutmak ve pdf bakmak için kullanıyorum iş görüyor.

Modem ve yeni Ethernet kablosu alabilirsiniz eğer eskiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…