Bütçe
12.000 - 13.000
Makaleler
1
Yer
İzmir
Merhaba dostlar. Annem kıdem tazminatı ile 12.000, 13.000 TL'lik bir şey alabilir. Bana bir şey satın almak istiyor. Elimde 4070 ve 7600X'li bir sistem var. 2 monitörüm var. Güzel ekipmanlarım var. Direksiyon seti olarak G29'um var. Telefonum Galaxy A72. Aklıma Xbox Series S dışında bir şey gelmiyor ancak PC'm var. Ne alabilirim sizce? Ses sistemi dışında.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATV'em olduğu için pek kullanacağımı sanmıyorum ustune oturdugum yer cok igrenc ruzgarli. Hic keyifli olmuyor:(. Teşekkürler ederim yine de.

Tabii ki ironi. Neyse size ciddi bir şey önereyim.

Eğer hem yolda oyun oynamayı seviyorsan hem de eski oyunlarla ilgiliysen PS Vita alabilirsin. Zaten 6000 TL ve kırıp tüm oyunları ücretsiz oynayabilirsin. Resmi oyun satışı maalesef yok.
Hocam internetten almam lazim, 2. elcilerden alamam, kart ile alinacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sennheiser Momentum 4 alabilirsin. Ama bence bir saving hesabı açıp oraya yatırmalısınız parayı. Harcayacak yer aramaktansa, ihtiyacın olduğunda harca o parayı. Bilinçli bir şekilde harca.

ATV'em olduğu için pek kullanacağımı sanmıyorum ustune oturdugum yer cok igrenc ruzgarli. Hiç keyifli olmuyor:(. Teşekkürler ederim yine de.

Hocam internetten almam lazim 2. elcilerden alamam kart ile alinacak.
Zaten teşhir ürünleri var N11 gibi yerlerde. İkinci el alacaksın demedim. 🙃

Series S alarak parayı çöpe atmış olursun. Harcama dursun daha iyi dolar falan yap kendi kartını da satıp 5070 falan alırsın :D.

Merhaba dostlar. Annem kıdem tazminatı ile 12.000, 13.000 TL'lik bir şey alabilir. Bana bir şey satın almak istiyor. Elimde 4070 ve 7600X'li bir sistem var. 2 monitörüm var. Güzel ekipmanlarım var. Direksiyon seti olarak G29'um var. Telefonum Galaxy A72. Aklıma Xbox Series S dışında bir şey gelmiyor ancak PC'm var. Ne alabilirim sizce? Ses sistemi dışında.

Önerileriniz için teşekkür ederim.
Dolar, Euro veya altın yap. Harcayacağın zaman bozdur daha fazla para olmuş olur hem.