FerhanCastro

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller. En fazla 12.000 TL bütçem var, ana amacım çizim yapmak, oyun oynamayacağım. Aklımda Samsung Galaxy Tab S9 FE vardı ama HUAWEI MatePad SE 11" ve kalemi ayrı ayrı satılmasına rağmen daha uygun fiyata geliyor, kararsız kaldım. Ama başka seçeneklere de açığım, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
64 GB yeter diyorsan bu iPad'i oneririm. Islemci olarak rakibi yok. Samsung'a kiyasla %83 daha fazla performans veriyor. :) Hatta bugun WhatsApp destegi bile geldi.

Herkese iyi sosyaller. En fazla 12.000 TL bütçem var, ana amacım çizim yapmak, oyun oynamayacağım. Aklımda Samsung Galaxy Tab S9 FE vardı ama Huawei MatePad SE 11" ve kalemi ayrı ayrı satılmasına rağmen daha uygun fiyata geliyor, kararsız kaldım. Ama başka seçeneklere de açığım, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Apple eko sistem varsa iPad. Yoksa Honor pad 9 veya Huawei MatePad 11.5.
Özellikle MatePad seden uzak dur.

64 GB yeter diyorsan bu IPad'i oneririm. Islemci olarak rakibi yok. Samsung'a kiyasla %83 daha fazla performans veriyor. :) hatta bugün WhatsApp destegi bile geldi.

Bende var kendisi. Malzeme kalitesi kötü ve çerçeveleri belki rahatsız edebilir. Onun dısında eksisi yok ama Android telefon ile kullanmak zor oluyor. Kalemi çok iyi bu arada.

Hatta aynı yerden aldım :D

64 GB yeter diyorsan bu iPad'i oneririm. Islemci olarak rakibi yok. Samsung'a kiyasla %83 daha fazla performans veriyor. :) Hatta bugun WhatsApp destegi bile geldi.
Kalemle birlikte bütçemi fazlasıyla geçiyor. :( Yoksa tereddüt etmeden alırdım.