Bütçe
12.000 TL

Etheror

Başarılı
Herkese merhaba,

Hem Apple hem de Samsung marka telefon kullanıyorum, bu nedenle 12.000 TL'ye kadar iki telefona da bağlanabilen kulaklık arıyorum. Ses kalitesi ve silikonlu olması benim için ilk planda. Hem iOS hem de Android sisteminde özellikleri iyi çalışan bir model olmasını istediğim için AirPods modellerini eledim. Aklımda Sennheiser MTW 4 ve Sony WF-1000XM5 modeli var ancak her iki telefon için bütçe dahilinde ayrı ayrı şunları da alabilirsin dediğiniz modeller varsa önerilerinize açığım. Herkese iyi sosyaller.

Bu fiyata alabilecegin en iyi kulaklik bu. İsteklerini karsiliyor hem. Yari fiyatina satildigina bakma cok iyidir ses kalitesi.

Teşekkür ediyorum. ANC ve mikrofon performansı olarak çok iyi olduğunu kullanıcı yorumlarından okumuştum. Ancak teknik performansı ve çözünürlük olarak yaklaşabiliyor mu? Ses kalitesini çok önemsiyorum, bu sebeple ANC ve mikrofondan feragat edebilirim. Freebuds Pro 4 modelinin yabancı forumlardaki geri dönüşlerini inceleyeceğim.

Teşekkür ediyorum. ANC ve mikrofon performansı olarak çok iyi olduğunu kullanıcı yorumlarından okumuştum. Ancak teknik performansı ve çözünürlük olarak yaklaşabiliyor mu? Ses kalitesini çok önemsiyorum, bu sebeple ANC ve mikrofondan feragat edebilirim. Freebuds Pro 4 modelinin yabancı forumlardaki geri dönüşlerini inceleyeceğim.
Rica ederim. Ses kalitesi olarak AirPods Pro 3'e yakin bir performans veriyor.